Ben sizin izlediğinizi yeni öğrendim o Kütük övüyordu her yerde diziyi ergen dizisi havası verdi banaİzlemiş mi o da 2.sezonumuz güçlü olacak demek bu hengameden kendini sıyıramazsın
Ben sizin izlediğinizi yeni öğrendim o Kütük övüyordu her yerde diziyi ergen dizisi havası verdi banaİzlemiş mi o da 2.sezonumuz güçlü olacak demek bu hengameden kendini sıyıramazsın
CW lise dizisi gibi CW yapsa herkes kötülerdi o ayrı konuBen sizin izlediğinizi yeni öğrendim o Kütük övüyordu her yerde diziyi ergen dizisi havası verdi bana
Fantastik değil galiba neyse ki sizle dizi heyeti kurmadan öncedi o öyle kurtuldumCW lise dizisi gibi CW yapsa herkes kötülerdi o ayrı konu
Seni izle diye ikna etmicem @destere çok güzel yapıyor o işiFantastik değil galiba neyse ki sizle dizi heyeti kurmadan öncedi o öyle kurtuldum
Beni ben olmaktan cıkardın iyice Herkese benzetmeye çalişiyorsunİyice @Harunnn60 kesildin başımıza ayoll @destere
Ahaha o 18 bölüm Tek bırakmamiştirim 13 Reason why olabilir? Sen izlemedin o diziyi dimi? 2.sezona bize yetiş. @destere bile izlemişti
13. reason da bir hannah baker var dünyalara bedel destere bile izlemişti ne demek benim herkesten önce izlemiş olmam bir kere normal karşılanmalı hem konu olarakta hogathanın bayılacağı bir konu fantaztizmin doruklarına ulaşıyorlar ektradan gerilim var heyecan var hannah var gelde izleme 13. reason ı @xemrexxx ile @Harunnn60 izlemişmiydi?Onu izlemedim Kütük bey @MasacRE- övüyordu o diziyi oyüzden gıcık kapmıştım
Onu izlemedim Kütük bey @MasacRE- övüyordu o diziyi oyüzden gıcık kapmıştım
Ben öyle pek övdüğümü hatırlamıyorum 13 Reasons'u ya İzledim ama öyle çok ahım şahım bir dizi değil bana göre, idare eder işteİzlemiş mi o da 2.sezonumuz güçlü olacak demek bu hengameden kendini sıyıramazsın
yok izlemedim13. reason da bir hannah baker var dünyalara bedel destere bile izlemişti ne demek benim herkesten önce izlemiş olmam bir kere normal karşılanmalı hem konu olarakta hogathanın bayılacağı bir konu fantaztizmin doruklarına ulaşıyorlar ektradan gerilim var heyecan var hannah var gelde izleme 13. reason ı @xemrexxx ile @Harunnn60 izlemişmiydi?
Beni ben olmaktan cıkardın iyice Herkese benzetmeye çalişiyorsun
2.Bölüm 1.Bölüm kadar iyi olmasada idare eder Ama kayda değer çok şey yoktu yalnız son sahne umut verdi @Harunnn60 Sen de izle2x2. Bölüm
bu bölümüde sevdim
günde iki bölüm izliyoruz zaten siz niye anlaşamadınızki @Çiğdem- @Forumdashtrish in peşindeki simpson meğersem koruyormuş kadını ama fok yoluna gitti tabi iskeletor jerinin lezosfer alemi güzeldi : ) trish e taciz olayı @Forumdash ında dediği gibi son zamanlardaki yönetmen tacizlerine gönderme gibiydi trishimi daha güçükken tahriş etmişler
2x1. bölüm
tripleriyle karamsar dünyasıyla özlemişim jessicayı ekranlara dönüşü muhteşem oldu
bu sezon yeni düşman sanırım ıgh şirketi ve onun canavarı olacak , yan hikayede ise yine trishle geçmişi kurcalayıp duracaklar ..
jess in yancısı ile aralarındaki diyaloğ harika adamı günde üç kez kovduğu halde yinede bir türlü kurtulamıyor vatandaştan
canavardan kaçtığını söyleyip kendisinden yardım isteyen şişmana inanmamıştı jess? ama şişmanın bir koşuşu vardı tazı yanında haldetmiş şişmanı kovaladığı sahneler ve onun kazığa saplanışı güzeldi
S02B01-02
Temposu düşük iki bölüm izledim malasef ama özlemişim ben de
7/10İlk bölüm biraz temposu düşüktü ama sonlara doğru hareketlendi. O Wizzer denen dombili nasıl koşuşu vardı yaa Flash'a hakaretti resmen
2.bölümde Trish'in eski sevgili onu koruyormuş. Trish üzerinden yine olaylar dönecek anlaşilan. Şu Avukat kadının derdi ne? Ödüller al ama keşmekeş hayat yaşa
Hollywood'un cinsel taciz olayına bir göndermeymidi Trish'in yönetmenle olan ilişkisi
regl kalitesinden değildi tabi izlesen çarpılırdınyok izlemedim
böyle mıy mıy yorumda neyin nesi jessicanın kendi varlığı 8 puan eder konuyuda katarsan 9 garanti ben iki bölüm izledim su gibi aktı hatta @Çiğdem- le @Forumdash a söz vermesem üste iki bölüm daha izlerdim rahatlıkla2x1
Eh iştelik bir bölümdü. Ama Jessica ve diziyi özlediğimi için izledim.
Pek bir olay olmadı aslında. Şişko adamın sırrır filan ilginç geldi. Yalnız o koşma efekti nedir öyle ya. Tosuncuk zaten koşamıyor birde efekt ile iyice sırıtmış.
Trish'in eski sevgilisi piyasaya geri çıktı. Geçen sezon özel güçlere sahip olmuştu diye hatırlıyorum..
7.5
jessicayı övmeye gelmiyor hemen öven adamın yakasından tutup tecavüze yelteniyor kadın bardaki tuvalet sahnesini anlatmayı unutmuşum orası bayağı renkliydi2.Bölüm 1.Bölüm kadar iyi olmasada idare eder Ama kayda değer çok şey yoktu yalnız son sahne umut verdi @Harunnn60 Sen de izle
Jessicanın içmelerini triplerini izliyoruz bir adamla barda şey etmeye başladılar Şu zenci herif gelsede rahat etseler başaksıyla anlasamıyor
Son sahne de Uçan bir adam göründü bu sezon düşmanlarında süper güçleri var fiziksel olarak
Yani ergen dizileriyle senin pek işin olmaz o yuzden "bile" dedim Bu arada hazır yakalamışken diyim. Westworld de Nisan 20'lerde filan başlıyor13. reason da bir hannah baker var dünyalara bedel destere bile izlemişti ne demek benim herkesten önce izlemiş olmam bir kere normal karşılanmalı hem konu olarakta hogathanın bayılacağı bir konu fantaztizmin doruklarına ulaşıyorlar ektradan gerilim var heyecan var hannah var gelde izleme 13. reason ı @xemrexxx ile @Harunnn60 izlemişmiydi?
Puan yukselsin 7 bile olsa bakarız yazınnetflixde bir arjantin dizisi başlamış Edha buda dil olarak ispanyolca ama bir la casa papel dizisinin kalitesini görmek mümkün değil gibi imdb puanı 4.8 yinede yeni başladığı için bu puan yanlış olabilir diye ilerleyen zamanlarda tekrar diziyi kontrol etmek lazım @Forumdash @Çiğdem-
2x1
Eh iştelik bir bölümdü. Ama Jessica ve diziyi özlediğimi için izledim.
Pek bir olay olmadı aslında. Şişko adamın sırrır filan ilginç geldi. Yalnız o koşma efekti nedir öyle ya. Tosuncuk zaten koşamıyor birde efekt ile iyice sırıtmış.
Trish'in eski sevgilisi piyasaya geri çıktı. Geçen sezon özel güçlere sahip olmuştu diye hatırlıyorum..
7.5
netflixde bir arjantin dizisi başlamış Edha buda dil olarak ispanyolca ama bir la casa papel dizisinin kalitesini görmek mümkün değil gibi imdb puanı 4.8 yinede yeni başladığı için bu puan yanlış olabilir diye ilerleyen zamanlarda tekrar diziyi kontrol etmek lazım @Forumdash @Çiğdem-
Aaa ilk gün 2 bölüm izleyip Forumdash destere ama çabuk kesildiniz sizi geçtim sanırım Harunun bize katılmasınada sevindimYani ergen dizileriyle senin pek işin olmaz o yuzden "bile" dedim Bu arada hazır yakalamışken diyim. Westworld de Nisan 20'lerde filan başlıyor
Puan yukselsin 7 bile olsa bakarız yazın
Şuan 5'i izliyorum 13 bölüm olmasaydı şimdi iki bölümü yorumlamaya gelecektimAaa ilk gün 2 bölüm izleyip Forumdash destere ama çabuk kesildiniz sizi geçtim sanırım Harunun bize katılmasınada sevindim
3.Bölüm
Aaaa çok bir şey olmadı bölümde ama şu sarısın ecünnüyü Daredevilde olan sarısın ecünnü gibi sevmiyorum her dizide Oluyor bunlardan
Son sahnede Jessicanın karşısına dikildi bir kadın süper güçleri var ama kötü karakter o olmasın erkek oyuncu olsun