Ohaaa 😱😱😱 @destere de 5 civardır biz yine @Harunnn60 ile takılıcaz bu gidişle size yetişilmiyorŞuan 5'i izliyorum13 bölüm olmasaydı şimdi iki bölümü yorumlamaya gelecektim
![]()
Ohaaa 😱😱😱 @destere de 5 civardır biz yine @Harunnn60 ile takılıcaz bu gidişle size yetişilmiyorŞuan 5'i izliyorum13 bölüm olmasaydı şimdi iki bölümü yorumlamaya gelecektim
![]()
Dün derdimi anlatmiştim. Fırsatım varken cıkarayım aradan dedim. Ama yarından sonra 2 bölüm izlicem
3.Bölümü yorumla hele bir 4 -5 i ayrıca yorumlarsınDün derdimi anlatmiştim. Fırsatım varken cıkarayım aradan dedim. Ama yarından sonra 2 bölüm izlicem![]()
Toplu bölüm yorumlamayı bir öğretemedik sizeS02 B03-04-05
Karşimizda sadece kısaltma bi isim olunca dizinin keyfi çıkmıyor. Bir varlık koyun ortaya da dizinin tadı olsunDizi bana göre sönük geçiyor @Çiğdem- @destere @Harunnn60
Bölüm bölüm yorumlayacak bişey yok bence.
Trish'in zırvalıkları, arka sokaklarda yaşayan insanların süper güçleri ve eski doktorlar derken pek keyif vermiyor. Kilgrave'yi mumla arıyorum. 2.sezonun 3.sezona geçişi olarak göruyorum umudum yok bu sezondan malasef. Umarım karşimiza birinsan, bir varlık dikerler...
13 bölümlük takıntımı atlattığıma göre 2şer bölüm izlerim artık. İnş güzel bölümler olur![]()
Vallaha yorum yaptıracak bölümler değildiToplu bölüm yorumlamayı bir öğretemedik size![]()
![]()
![]()
Sen 3 bölümden bahsedecek bir şey bulamamıssın tek bölümden ben napayım ayollVallaha yorum yaptıracak bölümler değildiBen de bliyorum bölümbölüm yorumlamayı ama peşpeşe izleyince neyine yorum yapayım dedim
Mesela sen üçüncü bölümde pek bişeyden bahsedememişsin
Bide peşpeşe 4 ve 5i izleyseydin
![]()
Sen de izle senin üç bölüm yorumunu toplucam bakalım ne kadar yorumlayabilmişsinSen 3 bölümden bahsedecek bir şey bulamamıssın tek bölümden ben napayım ayoll
![]()
![]()
![]()
Aaa vlla yorum edecek bir şey aklıma gelmiyor 1-2 kelime oda metin belgesine kayt ediyorum yoksa 1 gün sonra oda aklımdan çıkıyorSen de izle senin üç bölüm yorumunu toplucam bakalım ne kadar yorumlayabilmişsin![]()
Bizde sorun yok bacım, dizide sorun varAaa vlla yorum edecek bir şey aklıma gelmiyor 1-2 kelime oda metin belgesine kayt ediyorum yoksa 1 gün sonra oda aklımdan çıkıyor![]()
![]()
@MasacRE- @destere İp gibi yazıyorlar uzun uzun ona hayret ediyorumNasılsa okumazlar diye ilk okul anılarınımı araya şıkıştırıyorlar bir dahakına dikkat edecem
@Harunnn60
Aaa belki o et suratlı adammıdır nedir o çıkar meydana bakalım ama dizi bitecekBizde sorun yok bacım, dizide sorun varİlk 2 bölüme de 7 vermişim
Düşman yok ortalıkta
![]()
Spoi verirdim ama neyseAaa belki o et suratlı adammıdır nedir o çıkar meydana bakalım ama dizi bitecek![]()
Allah korusun beSpoi verirdim ama neyseBakıcaz artık. Tek umudum Daredevil
Keşke Jessica ve Daredevil sevgili olsalar
Ortak dizide izlesek
@destere @Harunnn60
Zenci sana yakışırAllah korusun beBu kadına yakışan Zenci Herif
![]()
![]()
![]()
Jessicada beyaz hem Zenci Herif dısındakıler kendisine yetmiyorZenci sana yakışırSen beyaz o çikolata
Vanilyalı-Çikolatalı dondurma gibiolursunuz
![]()
Bilmiyorum. Algıcı başı @xemrexxx beni de algısı etkisi altına almiştir. Senin de Jessicadan farkın yokJessicada beyaz hem Zenci Herif dısındakıler kendisine yetmiyor![]()
![]()
![]()
Oklavam ile ona bir vursam uçar gider benceBilmiyorum. Algıcı başı @xemrexxx beni de algısı etkisi altına almiştir. Senin de Jessicadan farkın yokTek farkınız senin süper gücün oklava mesela
![]()
Neyin eksik zatenOklavam ile ona bir vursam uçar gider bence![]()
![]()
![]()
Sen de izle senin üç bölüm yorumunu toplucam bakalım ne kadar yorumlayabilmişsin![]()
Twd'de bugün çıkan bölümle birlikte üç bölümün oldu, üçüne topluca detaylı bir yorum bekliyorum senden ÇiğdemAaa vlla yorum edecek bir şey aklıma gelmiyor 1-2 kelime oda metin belgesine kayt ediyorum yoksa 1 gün sonra oda aklımdan çıkıyor![]()
![]()
@MasacRE- @destere İp gibi yazıyorlar uzun uzun ona hayret ediyorumNasılsa okumazlar diye ilk okul anılarınımı araya şıkıştırıyorlar bir dahakına dikkat edecem
@Harunnn60
Twd'de bugün çıkan bölümle birlikte üç bölümün oldu, üçüne topluca detaylı bir yorum bekliyorum senden Çiğdem![]()
Aaa onu izleyemedim halaNeyin eksik zaten![]()