Netflix Jessica Jones 1. Sezon Yorumları

bir an önce üçüncü bölüme geçmem lazım
) ikinci bölüm güzeldi ama benlik sahneleri kısmışlardı orda kmoraslim bozuldu

1&2 &3 bölümler
bölümleri izledim çok beğendim jessica ile zenci herifin o sahneleri dışında keyifle izledim 3 bölümdür jessica neden bu adamın peşinde diye çözememiştim meğer karısının ölümüne sebep olmuş doktor whu daki adamı görmek güzeldi isimden çıkaramamıştım iki bölümüde çok beğendim
@destere @Çiğdem- @Harunnn60

Ben hala 3. Bölümü izleyemedim izliycem ama donuyor

bir an önce üçüncü bölüme geçmem lazım
) ikinci bölüm güzeldi ama benlik sahneleri kısmışlardı orda kmoraslim bozuldu
üçüncü bölümde baya abartmışlar yanı bu kadın her geçen bölüm benim gözümden düşüyor

üçüncü bölümde baya abartmışlar yanı bu kadın her geçen bölüm benim gözümden düşüyor
birazdan üçüncü bölüme geçerim tek tek bölümü yorumlamamışsınız spoiler ı açmaya korktuk

Ben hala 3. Bölümü izleyemedim izliycem ama donuyor
aynı yerdeyim bende

Oh oh iyi o zaman.
Bende 3.bölümü bu gece izlerim.
aslında @vadikızı spoiler içine almasada olurmuş ayrıntılara girmiyor nede olsa yorumlar daha yüzeysel
)

Bunda biraz vardı yoksa senin dediğin gibi yüzeysel yapıyorum yorumları.

ayol hepsini aynı spoiye koymadım ben vadikızı gibi yanı 2.bölümün spoisi ayrı 3.bölümün ayrı bende

Bunda biraz vardı yoksa senin dediğin gibi yüzeysel yapıyorum yorumları.
sonunda luke la kilgrave birbirleriyle evleniyorlarmış duyduğum kadarıyla o yüzden hemen üçüncü bölüme geçmem lazım

ayol hepsini aynı spoiye koymadım ben vadikızı gibi yanı 2.bölümün spoisi ayrı 3.bölümün ayrı bende
ama elim yanlışlıkla 3. bölümü açmış
) ama yinede pek bişey göremedim anında kapattım

hahahah ayy hadi oradan sende meraktan baktım demiyorda ne olmuş diye

hahahah ayy hadi oradan sende meraktan baktım demiyorda ne olmuş diye
ben sandım resimli olarak anlatmışsındır
ama öyle değilmiş birde üçüncü bölümde senlik sahneler falan demişsin direk daldık konuya resim yok

3. Bölümü izledim

@Çiğdem- @destere @vadikızı
töbe yarabbim sürekli şey yaptılar

O ailenin çocukları vardı.Dolapta öldüler mi belli değil.Kilgrave tipsizmiş beğenmedim

Son sahnede kız etrafında dönmeye başladı kilgravenin orda olduğundan mı şüpheleniyor

Sözde bugün diziyi bitirecektim ilk 5 bölümü izledim araya The Big Bang Theory girdi kurtulamıyorum da iki günde 23 bölüm nedir