Dur ben onu sonra söyleyecektim ya.@Harunnn60 twd etkinliği düzenledi @destere bekleyelim dedim ayolll en iyi kadın oyuncu michonne oldu maggieyi seçmedik en iyi erkek oyuncuda darly ve rick eşit oy aldı rickin seçilmesinede izin vermedik![]()
Dur ben onu sonra söyleyecektim ya.@Harunnn60 twd etkinliği düzenledi @destere bekleyelim dedim ayolll en iyi kadın oyuncu michonne oldu maggieyi seçmedik en iyi erkek oyuncuda darly ve rick eşit oy aldı rickin seçilmesinede izin vermedik![]()
@Harunnn60 twd etkinliği düzenledi @destere bekleyelim dedim ayolll en iyi kadın oyuncu michonne oldu maggieyi seçmedik en iyi erkek oyuncuda darly ve rick eşit oy aldı rickin seçilmesinede izin vermedik![]()
iş işten geçti artık olaya daldık bir kere :zaten oylamaya yetişememişimDur ben onu sonra söyleyecektim ya.![]()
Dur ben onu sonra söyleyecektim ya.![]()
sen paravralı anlatırdın ben olduğu gibi söyledim ayoll bekle dediken iyi erkek oyuncu carol seçilmeliydidizinin en erkek fatması
orda hata yapmışsınız ?
ama maggie ve michone konusunda başabaş gitmelerini anlıyorum ben olsam sonuna kadar maggie ve michone derdim ama finalde maggie den yana kullanırdım oyumu
güzellik ve zerafet maggie de akıl cesaret ve asalet michone da var
ama son hamlede hep güzellik ve zerafetten yanadır oyum
iş işten geçti artık olaya daldık bir kere :zaten oylamaya yetişememişim![]()
Ya hiç sorma ya. Valla çok üzüldüm Forumdash'ta yoktu ama 22 kişi katıldı etkinliğe hazır @Çiğdem- demişken bak bakalım o zaman. Her kategoride oylamalar yaptık yaklaşık 1 ay sürdü. Forumlar arası en iyi TWD etkinliği bizimdir.en iyi erkek oyuncu carol seçilmeliydidizinin en erkek fatması
orda hata yapmışsınız ?
ama maggie ve michone konusunda başabaş gitmelerini anlıyorum ben olsam sonuna kadar maggie ve michone derdim ama finalde maggie den yana kullanırdım oyumu
güzellik ve zerafet maggie de akıl cesaret ve asalet michone da var
ama son hamlede hep güzellik ve zerafetten yanadır oyum
iş işten geçti artık olaya daldık bir kere :zaten oylamaya yetişememişim![]()
türkçeyi katlettin yinesen paravralı anlatırdın ben olduğu gibi söyledim ayoll bekle dedik![]()
ayy sanane seni düşününe suctürkçeyi katlettin yine),
paravra nedir ?)