Jessica Jones’dan Yeni Fragman ve Yeni Fotoğraflar!

@Harunnn60 twd etkinliği düzenledi @destere bekleyelim dedim ayolll en iyi kadın oyuncu michonne oldu maggieyi seçmedik en iyi erkek oyuncuda darly ve rick eşit oy aldı rickin seçilmesinede izin vermedik :A:A:A
Dur ben onu sonra söyleyecektim ya. :A

@Harunnn60 twd etkinliği düzenledi @destere bekleyelim dedim ayolll en iyi kadın oyuncu michonne oldu maggieyi seçmedik en iyi erkek oyuncuda darly ve rick eşit oy aldı rickin seçilmesinede izin vermedik :A:A:A

en iyi erkek oyuncu carol seçilmeliydi :) dizinin en erkek fatması :) orda hata yapmışsınız ?

ama maggie ve michone konusunda başabaş gitmelerini anlıyorum ben olsam sonuna kadar maggie ve michone derdim ama finalde maggie den yana kullanırdım oyumu :)
güzellik ve zerafet maggie de akıl cesaret ve asalet michone da var :)
ama son hamlede hep güzellik ve zerafetten yanadır oyum :)

iş işten geçti artık olaya daldık bir kere :zaten oylamaya yetişememişim :)

en iyi erkek oyuncu carol seçilmeliydi :) dizinin en erkek fatması :) orda hata yapmışsınız ?

ama maggie ve michone konusunda başabaş gitmelerini anlıyorum ben olsam sonuna kadar maggie ve michone derdim ama finalde maggie den yana kullanırdım oyumu :)

sen paravralı anlatırdın ben olduğu gibi söyledim ayoll bekle dedik :A:A:A

Ya hiç sorma ya. Valla çok üzüldüm Forumdash'ta yoktu ama 22 kişi katıldı etkinliğe hazır @Çiğdem- demişken bak bakalım o zaman. Her kategoride oylamalar yaptık yaklaşık 1 ay sürdü. Forumlar arası en iyi TWD etkinliği bizimdir. :) Süper bir etkinlik oldu dile kolay 22 kişi. :D

https://fav10.net/forum/threads/the-walking-dead-etkinlik-sonuçları.250640/