Jessica Jones’dan Yeni Fragman ve Yeni Fotoğraflar!

süpergirden sonra şimdide bu süperkahramanlar kadınlardan seçilmeye basladı hosuma gitmiyor benim bu durum :ppp::ppp::ppp:
başrolde hep kadınlar olmalı o zaman tüm dizilere kalite gelir erkekleri hep gül ağa karakterleri canlandırmalı :)

Bilmem ben Daredevil'i çok sevdim çok içime sinen bir dizi oldu kolay kolay bırakmam onu. :D Bu diziyi de merakla bekliyorum bakalım iyi bir iş olur umarım. :D
hareketli güzel bir dizi yani ben tarz olarak uzağım ama izlersem bu türü anca daradevil gibisini izlerim yalan yok :)

süpergirden sonra şimdide bu süperkahramanlar kadınlardan seçilmeye basladı hosuma gitmiyor benim bu durum :ppp::ppp::ppp:
süpergirl harika bir kız sevmedinmiki sevilmeyecek gibi değildi :)

başrolde hep kadınlar olmalı o zaman tüm dizilere kalite gelir erkekleri hep gül ağa karakterleri canlandırmalı :)

hareketli güzel bir dizi yani ben tarz olarak uzağım ama izlersem bu türü anca daradevil gibisini izlerim yalan yok :)

süpergirl harika bir kız sevmedinmiki sevilmeyecek gibi değildi :)
çok acemice oynuyor ayollll dövüş sahneleri çok amotorceydi diziyi sevdim ama kızı sevemedim ben :A:A:A

çok acemice oynuyor ayollll dövüş sahneleri çok amotorceydi diziyi sevdim ama kızı sevemedim ben :A:A:A
dövüş sahnesine gerek yokki zaten , o kızın dövüşte ne işi var onu saksıya koyup suyunu verceksin seyredeceksin onu kavğaya sürenler utansın :) senaristlerin allah belasını versin :)

Ben kızı biraz @Çiğdem- e benzettim bu arada. :D Kızın yüzü bana Çiğdemi anımsattı. :D
aynen benziyor zaten yalnız @Çiğdem- biraz daha kısa bu kıs ise öff öff yani laf aramızda boyuyla döver çiğdemi :) zaten kendisine benzeyenide kıskanır çiğdem aynada kendisini görünce aynayı kırıyor kıskançlıktan, öyle bir psikopat işte :)

aynen benziyor zaten yalnız @Çiğdem- biraz daha kısa bu kıs ise öff öff yani laf aramızda boyuyla döver çiğdemi :) zaten kendisine benzeyenide kıskanır çiğdem aynada kendisini görünce aynayı kırıyor kıskançlıktan, öyle bir psikopat işte :)
Ben kızı biraz @Çiğdem- e benzettim bu arada. :D Kızın yüzü bana Çiğdemi anımsattı. :D
ayy zaten nerede sevmediğim birisi var hemen bana benzetin :F:F:F

ayrıca kadın dediğin idaal boyda olur çıtı pıtı yanı @destere öyle gulyabanı gibi olmaz
:A:A:A

ayy zaten nerede sevmediğim birisi var hemen bana benzetin :F:F:F

ayrıca kadın dediğin idaal boyda olur çıtı pıtı yanı @destere öyle gulyabanı gibi olmaz
çıtı pıtı incelikden gelir boy olsun ama narinlik boyla bozulmazki :) bakarsın 1 40 boyunda biblo gibi kız iki kelime eder kaçacak delik ararsın bakarsın 1. 80 boyunda bir konuşur rüyalara dalarsın :) huyu güzel olsun yeterki kıskanç olmasın aynada kendisini görünce aynaları tekmelemesin yeterki :))

Niye o kız çok güzel bence. :D Senin şimdi ki halini bilmiyorum ama bir yerde bu kıza çok benziyordun. :D
çıtı pıtı incelikden gelir boy olsun ama narinlik boyla bozulmazki :) bakarsın 1 40 boyunda biblo gibi kız iki kelime eder kaçacak delik ararsın bakarsın 1. 80 boyunda bir konuşur rüyalara dalarsın :) huyu güzel olsun yeterki kıskanç olmasın aynada kendisini görünce aynaları tekmelemesin yeterki :))
bir çok ünlüye özellikle yabancı ünlülere forumda çok benzetildim tabi hoş birşey :A

ayoll 1.65 boy diyeyim ozaman en iyi bayan boyu bence kendimden biliyorum yanı:A

bir çok ünlüye özellikle yabancı ünlülere forumda çok benzetildim tabi hoş birşey :A

ayoll 1.65 boy diyeyim ozaman en iyi bayan boyu bence kendimden biliyorum yanı:A
evet bencede:) benim profil sayfamda @sürgünüm le karşılıklı olarak seni övüp duruyoruz şu anda :))

Hahah ya :F Bir buna benzedin başka var mı :F
birde khaalesi ye benzeten var :) çok duydum çiğdemi khalesiye benzetiyorlar :)

pll den hannah twd den margie diyenler oldu alakam olsun olmasın söylemeleri hoş yanı
pll den hannah diyenler olabilir andırıyorsun profilden :)
ama twd den maggie diyen olmaz hiç benzemiyorsunuz birbirinize :) maggie ye zaten bu dünyada benzetilecek herhangi bir varlık yok :)

😱😱 Aaa valla şaşırdım şimdi. Onu diyenler hala forumda mı. :A
maggie kısmına şaşırdın eminim :)

pll den hannah diyenler olabilir andırıyorsun profilden :)
ama twd den maggie diyen olmaz hiç benzemiyorsunuz birbirinize :) maggie ye zaten bu dünyada benzetilecek herhangi bir varlık yok :)

maggie kısmına şaşırdın eminim :)
@Harunnn60 twd etkinliği düzenledi @destere bekleyelim dedim ayolll en iyi kadın oyuncu michonne oldu maggieyi seçmedik en iyi erkek oyuncuda darly ve rick eşit oy aldı rickin seçilmesinede izin vermedik :A:A:A

uyku bastırdı sanırım @Çiğdem- i habire beğenip duruyor iki çift mesaj yazmaya bile tenezül etmiyor :))