Doğru yazdın.![]()
ingilizcem olmadığı için yazamıyorum ondan sordum😉
Doğru yazdın.![]()
Uzattın baya.ingilizcem olmadığı için yazamıyorum ondan sordum😉
ayoll ben türkçe kelimeleri bile yanlış yazıyorum hiçte önemsemedim vllaUzattın baya.Herkes yanlış yazabilir doğal bir şey bu.
![]()
Uzattın baya.Herkes yanlış yazabilir doğal bir şey bu.
![]()
Melek, öğlenden beri yanlış yazdım sanırım diyor halbu ki ben yanlış yazdın da demedim.ayoll ben türkçe kelimeleri bile yanlış yazıyorum hiçte önemsemedim vlla
![]()
tmm demedim birşey açıklama yapmak istedim sadece![]()
ayy ben hiçç önemsemiyorum böyle şeyleri vllaMelek, öğlenden beri yanlış yazdın sanırım diyor halbu ki ben yanlış yazdın da demedim.
Tripte yaparmış.![]()
![]()
Sen Allah ne verdiyse yazıyorsun valla.ayy ben hiçç önemsemiyorum böyle şeyleri vlla![]()
doğallığımı bozar öyle soğuk dururum bence rol yapıyor gibi hissediyorum kendimi yanı içimden nasıl geliyorsa öyle yapmalıyımSen Allah ne verdiyse yazıyorsun valla.Şu yazımına dikkat etsen Editör hatta Moderatör olurdun bence.
![]()
Melek, öğlenden beri yanlış yazdım sanırım diyor halbu ki ben yanlış yazdın da demedim.
Tripte yaparmış.![]()
![]()
süpergirlden daha iyi bir dizi olucak bence bu ikisinie izleyecem gerçi
Bence bu biraz daha ciddi olacak, Supergirl'de daha CW dizileri gibi olacak. İki dizinin afişlerine bakınca bile fark ortaya çıkıyor hemen.süpergirlden daha iyi bir dizi olucak bence bu ikisinie izleyecem gerçi![]()
ayoll daredevilde ciddi bir dizi film tadında bölümler izliyorduk buda öyle olucaktır marvel etkisinden dolayıBence bu biraz daha ciddi olacak, Supergirl'de daha CW dizileri gibi olacak. İki dizinin afişlerine bakınca bile fark ortaya çıkıyor hemen.![]()
Aynen birde bölüm sayısı da etkili Jessica Jones 13 bölüm olacağı için uzatmadan tadında bitecek. Ama Supergirl ulusal kanalda yayınlandığı için sanırım 22 bölüm olur buda demektir ki bazı içi boş bölümler olacak anlamına gelir.ayoll daredevilde ciddi bir dizi film tadında bölümler izliyorduk buda öyle olucaktır marvel etkisinden dolayı![]()
Daredevil gibi olursa dizi süper olur.Umarım çok ağır bir dizi olmaz.
![]()
ayoll bu dardevilden güçlü gibi görünüyor kadın radyoyu un ufak etti vlla süpergirl gibi birşey galiba![]()
İyi sevindim şu ön yargın kırılır umarım.krysten ritter hatrına ilk bölümü mutlaka izleyeceğim devamını yine kadın kurtarırsa devam edeceğimkonunun pek bişey kurtaracağını sanmıyorum tüm ümidimiz krysten da
![]()
belki daradevilden çok daha iyidir daradevill i hepbirlikte bırakıp buna geçerizİyi sevindim şu ön yargın kırılır umarım.20 Kasım'da başlıyor az kaldı.
![]()
süpergirden sonra şimdide bu süperkahramanlar kadınlardan seçilmeye basladı hosuma gitmiyor benim bu durumkrysten ritter hatrına ilk bölümü mutlaka izleyeceğim devamını yine kadın kurtarırsa devam edeceğimkonunun pek bişey kurtaracağını sanmıyorum tüm ümidimiz krysten da
![]()
Bilmem ben Daredevil'i çok sevdim çok içime sinen bir dizi oldu kolay kolay bırakmam onu.belki daradevilden çok daha iyidir daradevill i hepbirlikte bırakıp buna geçeriz)