Bi tarafın acıkta kalmasın. Ay ışığı vurmasın sakınSana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 68907
Bi tarafın acıkta kalmasın. Ay ışığı vurmasın sakınSana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Sana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Bu saatde uyunur mu ayoll hemde bu sıcağaAcıkta kalan tarafın koyudur yani
Yalan söyluyor bee... Yarım saat sonra cıbıldak bi herifin resmini atmaya gelirBu saatde uyunur mu ayoll hemde bu sıcağa
Zaten bir gözü burada sürekli @xemrexxxYalan söyluyor bee... Yarım saat sonra cıbıldak bi herifin resmini atmaya gelir
Zaten bir gözü burada sürekli @xemrexxx
Bu konudaki fikriniz ne @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Doğu @Maskeli Fedai
Forumun Tyrion Lannister i gibiyim izleyici en çok beni seviyor ; tüm başroller geberir ama sonunda ben hayatta kalırım @Forumdash
Caps lock açık kalmışNiye büyük harflerle yazdın bunu.
Ben dadanayım diye insanlar kendini parçalıyor @Çiğdemkiz bırak yer cucesi desin kütük dedikleri @MasacRE ye çiğdem ; @Maskeli Fedai ye @serhatt dadanmis durumda yer cücelerine karismiyorlar rahatsin
Sana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Hapiste geberiyir sana yakışır
Yarin birbirinize düşersin izCansisterız biz kudur @Çiğdem
Çok abartılıyor bunlar deve kadar boy yanı gülyabanı gibiler tipsiz suratlar @MasacRE @Maskeli Fedai @serhattBu konudaki fikriniz ne @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Doğu @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 68909
Bağırıyorsun sandı galiba @dreamyCaps lock açık kalmış
seni gebertmeden gebermemHapiste geberiyir sana yakışır
Bize bişey olmaz sen kendini kollaYarin birbirinize düşersin iz
Nefret ediyorum hepsinden pis çirkin şeylerÇok abartılıyor bunlar deve kadar boy yanı gülyabanı gibiler tipsiz suratlar @MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt
Bize bişey olmaz sen kendini kolla
Aaa yok be niye bağriyim onaBağırıyorsun sandı galiba @dreamy