- Reaksiyon puanı
- 11,948
- Puanı
- 710
Niye büyük harflerle yazdın bunu.ÇOK GERİDE KALMIŞ
Niye büyük harflerle yazdın bunu.ÇOK GERİDE KALMIŞ
Lakap diyorsun demek gibi gerçek olma ihtimali yok fazla.
@dreamy da önce kütük oldu @MasacRE Şimdi yer cücesi oldu @serhattForumun Tyrion Lannister i gibiyim izleyici en çok beni seviyor ; tüm başroller geberir ama sonunda ben hayatta kalırım @Forumdash
Ben senin görüntünü çizdim sen merak etme @xemrexxxTamam fazla uzun boylu değilim ama yer cücesi olacak kadar da kısa boylu değilim.
kiz bırak yer cucesi desin kütük dedikleri @MasacRE ye çiğdem ; @Maskeli Fedai ye @serhatt dadanmis durumda yer cücelerine karismiyorlar rahatsinTamam fazla uzun boylu değilim ama yer cücesi olacak kadar da kısa boylu değilim.
Arkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler senle takılmasından hemen anladım @dreamy ın boyunu posunukiz bırak yer cucesi desin kütük dedikleri @MasacRE ye çiğdem ; @Maskeli Fedai ye @serhatt dadanmis durumda yer cücelerine karismiyorlar rahatsin
Senin başlık paranı verdi resimdeki abi ; Atacan da paraları harcamaya gitti
O huya göre denir yalnız dış görünüşe göre değil ben de neyi ispatlamaya çalışıyorsamArkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler senle takılmasından hemen anladım @dreamy ın boyunu posunu
Radyasyola dünyanın sonu gelse hamaböcekleri hayatta kalırlarmış biliyormusun @Çiğdem @dreamy @serhattForumun Tyrion Lannister i gibiyim izleyici en çok beni seviyor ; tüm başroller geberir ama sonunda ben hayatta kalırım @Forumdash
Acıkta kalan tarafın koyudur yaniTenim o ka koyu değil
Sana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorumAcıkta kalan tarafın koyudur yani
Ne dersen de bizim dediğimiz olarak kalacaksın nasılsa @xemrexxxO huya göre denir yalnız dış görünüşe göre değil ben de neyi ispatlamaya çalışıyorsam