- Reaksiyon puanı
- 12,794
- Puanı
- 710
Niye büyük harflerle yazdın bunu.ÇOK GERİDE KALMIŞ![]()
Niye büyük harflerle yazdın bunu.ÇOK GERİDE KALMIŞ![]()
Lakap diyorsun demek gibi gerçek olma ihtimali yok fazla.
@dreamy da önce kütük oldu @MasacREForumun Tyrion Lannister i gibiyim izleyici en çok beni seviyor ; tüm başroller geberir ama sonunda ben hayatta kalırım@Forumdash
Ben senin görüntünü çizdim sen merak etmeTamam fazla uzun boylu değilim ama yer cücesi olacak kadar da kısa boylu değilim.![]()
kiz bırak yer cucesi desin kütük dedikleri @MasacRE ye çiğdem ; @Maskeli Fedai ye @serhatt dadanmis durumda yer cücelerine karismiyorlar rahatsinTamam fazla uzun boylu değilim ama yer cücesi olacak kadar da kısa boylu değilim.![]()
Arkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler senle takılmasından hemen anladım @dreamy ın boyunu posunukiz bırak yer cucesi desin kütük dedikleri @MasacRE ye çiğdem ; @Maskeli Fedai ye @serhatt dadanmis durumda yer cücelerine karismiyorlar rahatsin![]()
Senin başlık paranı verdi resimdeki abi ; Atacan da paraları harcamaya gitti
O huya göre denir yalnız dış görünüşe göre değil ben de neyi ispatlamaya çalışıyorsamArkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler senle takılmasından hemen anladım @dreamy ın boyunu posunu![]()
![]()
![]()
Radyasyola dünyanın sonu gelse hamaböcekleri hayatta kalırlarmış biliyormusunForumun Tyrion Lannister i gibiyim izleyici en çok beni seviyor ; tüm başroller geberir ama sonunda ben hayatta kalırım@Forumdash
Acıkta kalan tarafın koyudur yaniTenim o ka koyu değil![]()
Sana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorumAcıkta kalan tarafın koyudur yani![]()
Ne dersen de bizim dediğimiz olarak kalacaksın nasılsaO huya göre denir yalnız dış görünüşe göre değil ben de neyi ispatlamaya çalışıyorsam![]()