Aaa bu ne çok cici @serhatt
Size hiç benzemiyorAaa bu ne çok cici @serhatt
Senin başka bi türünAaa bu ne çok cici @serhatt
Çiğdem cici mi yaniSenin başka bi türün
Çiğdem cici mi yani
Ne sandınÇiğdem cici mi yani
Senin başka bi türün
Aaa hayır serhat haklı sincaba benziyor ben anlasırım onlaSize hiç benzemiyor
Şirinlik olarak benzemiyor yaniAaa hayır serhat haklı sincaba benziyor ben anlasırım onla
Hayır benziyor @serhatt gerekeni demiş hem sincaptn daha cici hayvan mı varŞirinlik olarak benzemiyor yani
Kız sen sincap misin be katır suratli bisiysinHayır benziyor @serhatt gerekeni demiş hem sincaptn daha cici hayvan mı var
kuzenin falan olabilirAaa hayır serhat haklı sincaba benziyor ben anlasırım onla
Kız sen sincap misin be katır suratli bisiysin
Buna karşı savcunu birisi lazımdı Tek başına ordu gibi sonuctaBak cansisterın kötülere karşı nasıl savunuyor seni @xemrexxx
O orduyu başına yıktım benBuna karşı savcunu birisi lazımdı Tek başına ordu gibi sonucta
Buna karşı savcunu birisi lazımdı Tek başına ordu gibi sonucta
baş ecünnü komutanını çağırıyorum sizi iki dk de yok ederO orduyu başına yıktım ben
KOMUTAN DEĞİLDE BAŞ ECÜNNÜ OLUR BUNDAN ANCAK @Çiğdembaş ecünnü komutanını çağırıyorum sizi iki dk de yok eder
Ekli dosyayı görüntüle 68923
sizi böyle korkutması bile yeterKOMUTAN DEĞİLDE BAŞ ECÜNNÜ OLUR BUNDAN ANCAK @Çiğdem
Hoştt o ancak seni korkutursizi böyle korkutması bile yeter
baş ecünnü komutanını çağırıyorum sizi iki dk de yok eder
Ekli dosyayı görüntüle 68923
Fazilet ve Moruk sultan ecünnü komutanalrıydı ama tek tek çökelttikKOMUTAN DEĞİLDE BAŞ ECÜNNÜ OLUR BUNDAN ANCAK @Çiğdem
Fazilete laf yok yırtarım ağzınıFazilet ve Moruk sultan ecünnü komutanalrıydı ama tek tek çökelttik