Bi tarafın acıkta kalmasın. Ay ışığı vurmasın sakınSana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 68907
Bi tarafın acıkta kalmasın. Ay ışığı vurmasın sakınSana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Sana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Bu saatde uyunur mu ayoll hemde bu sıcağaAcıkta kalan tarafın koyudur yani![]()
Yalan söyluyor bee... Yarım saat sonra cıbıldak bi herifin resmini atmaya gelirBu saatde uyunur mu ayoll hemde bu sıcağa![]()
![]()
![]()
Zaten bir gözü burada sürekliYalan söyluyor bee... Yarım saat sonra cıbıldak bi herifin resmini atmaya gelir![]()
Forumun Tyrion Lannister i gibiyim izleyici en çok beni seviyor ; tüm başroller geberir ama sonunda ben hayatta kalırım@Forumdash
Caps lock açık kalmışNiye büyük harflerle yazdın bunu.![]()
Ben dadanayım diye insanlar kendini parçalıyorkiz bırak yer cucesi desin kütük dedikleri @MasacRE ye çiğdem ; @Maskeli Fedai ye @serhatt dadanmis durumda yer cücelerine karismiyorlar rahatsin![]()
Sana ve sisterlarin @Çiğdem @serhatt @Maskeli Fedai ye iyi geceler diliyorum
Hapiste geberiyir sana yakışır
Yarin birbirinize düşersin izCansisterız biz kudur@Çiğdem
Çok abartılıyor bunlar deve kadar boy yanı gülyabanı gibiler tipsiz suratlarBu konudaki fikriniz ne@MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Doğu @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 68909
seni gebertmeden gebermemHapiste geberiyir sana yakışır![]()
Bize bişey olmaz sen kendini kollaYarin birbirinize düşersin iz![]()
Nefret ediyorum hepsinden pis çirkin şeylerÇok abartılıyor bunlar deve kadar boy yanı gülyabanı gibiler tipsiz suratlar![]()
![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt
Bize bişey olmaz sen kendini kolla![]()
Aaa yok be niye bağriyim ona