Netflix Iron Fist - 1. Sezon Yorumları

@Çiğdem- gece izleyeceğim umarım yorumun uzundur
)

@Çiğdem- gece izleyeceğim umarım yorumun uzundur
)
Yorumum ip gibi ayoll bak bak bitmiyor çok uzun @destere ye sor inanmıyorsan yalancının şahidi çıracı gibi

1x9

Vayy be işler çok değişti. @destere

Ward ilk bölümlerde Danny'i akıl hastanesine tıkıyordu bu bölüm kendisi düştü.
😱 Ne oldum değil ne olacağımm diyeceksin.

Babası dirildi tekrardan eskisinden daha manyak oldu. Gitti asistanının kullandı. Bundan sonra kızı ile hareket eder artık. Kızı ile karşılaşmaları da biraz soğuk gibiyidi gerçi bizde ağlama müziği eşliğinde alışmışız bu tür kavuşma sahnelerine ondan da olabilir

Gel gelelim diğer Danny tarafına, Madam Go akıllık çıktı konuşturamadılar ama adamlarını teke serdiler.
Son sahnede japon kızın ihanet edeceğine pek zannetmiyorum

8.5

@Çiğdem- maşallah baya uzun yorumun var.
Bende diyordum japon kızı kötülemiyor diye neyse ki ona da bir ayar çekmişsin dizi bitmeden.

Hhahah aa aslında 1.bölümden beridir saydırıyorum o jağon kıza daniyin onu dövmesi güzeldi @destere

şarısın adamda kingrave havası var bu dizilerde kötü adamlar çok yerinde seçilmiş hortlaması güzeldi ayrıca o japon kız ihanet etti bal gibide
@destere

Jağon kız aldatmadı bence.

Evet kötü adam seçimleri çok iyi dizinin. Zaten kötüler kurtarır diziyi her zaman.

Jağon kız aldatmadı bence.

Evet kötü adam seçimleri çok iyi dizinin. Zaten kötüler kurtarır diziyi her zaman.
aa bakalım ortak dizideki düşman nasıl birşey olucak ayoll keşke fisk, kingrave, burdakı sarısın adam birleşip gelseler

aa bakalım ortak dizideki düşman nasıl birşey olucak ayoll keşke fisk, kingrave, burdakı sarısın adam birleşip gelseler
Fisk için belki olur diyorlar tam bakmadım.

Bu dizide kimler o dizide olacak diye bakmadım spoiler yemeyeyim diye.
Bitince bakarım.

Kilgrave zor döner bence.

Fisk için belki olur diyorlar tam bakmadım.

Bu dizide kimler o dizide olacak diye bakmadım spoiler yemeyeyim diye.
Bitince bakarım.

Kilgrave zor döner bence.
fisk dısındakıleri harcıyorlar sanırım ayoll bakalım burdakı adamda gebericekmi görürüz sezon finalinde

10.BÖLÜM yorumum beklediğim gibi çıktı ayoll
@Harunnn60
aa eve japon kız hain çıktı işte ayoll o bunak japon kadına çalısıyor sanırım

şarısın adamın sahneleri olmasa bomboş bölüm olucak

ama kızıyla olan sahnelerini sevmiyorum
arap bir adamı öldürdüğü sahne güzeldi
sonra kzıına ben sözümü tutarım öldürmedim diyor

daniy gerçekten dövüşemiyor gibi yanı dövüş sahneleri biraz zayıf daniyin evet
ıron fıst gücünüde çalıstıramadı bakalım ne olucak