InstaFavori

Benim için de tam tersi durum, gerçi bir ara tekir yaylasına gitmiştik ama çok zaman geçti :A
------
Bu da benim kendi objektifimden size gelsin. :A @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @Emre Ozansoy @Angelica

Tekir Yaylası. 07.07.2019
IMG_20210110_140718_483.jpg

Teşekkür ederim. :A Mangal için mi gittiniz? :A Sabah saatlerinde dediğin gibi sisli oluyor, ben ikindi vaktinde çekmiştim bu fotoğrafı. :D
Yok, İstanbul'a dönüş için havaalanına gidiyorduk. :A Ama erken olduğu için baya bir sis vardı, normalde 14 sonrasında gidilmesi gereken bir yer. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Yok, İstanbul'a dönüş için havaalanına gidiyorduk. :A Ama erken olduğu için baya bir sis vardı, normalde 14 sonrasında gidilmesi gereken bir yer. :A
Evet manzaranın tadını çıkarmak için gidiliyorsa çok erken gitmemek gerekir. :A Ancak bizim buranın insanı genelde aşağıdaki çadır bölgesine mangal yapmak için gidiyorlar. :D Çok nadirde kamp yapmak için giden oluyor, kendi çadırlarını götürüyorlar. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ahh ne güzell 18 yıldır kayseride yaşayan biri olarak şuraya bir kere gitmedim yaa :A
Teşekkür ederim abla. Benim de gidip görmek istediğim daha çok yer var Kayseri'de ama daha çoğuna fırsat bulamadım. :A Dışarıdan gelenler bizden daha çok geziyorlar memleketimizi. :D

Teşekkür ederim abla. Benim de gidip görmek istediğim daha çok yer var Kayseri'de ama daha çoğuna fırsat bulamadım. :A Dışarıdan gelenler bizden daha çok geziyorlar memleketimizi. :D

Aynen valla kayseride pek bir yeri bilmem ben ya en çok istediğim bu Erciyes Tekir yaylası ama göremedim babamda Erciyesi görmeyi ister ama gidemiyoruz arabayı kullanmayı bilmiyo abimlerinde işi oluyor :D

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Dün Galata Kulesi'ne çıktım yine, biraz başım döndü başlarda ama sonra alışıyor insan. Birkaç kareyi de buraya bırakayım çektiğim fotolardan, şansa pamuk gibi bulutun olduğu bir gündü :A @Dosi de benle birlikte gezdi sayılır neredeyse :F

qw9v7eq.JPEG

bah9wqr.JPEG

p8mb4cn.JPEG
s7njqyq.JPEG

Bu da Haliç Metro Köprüsü'nden

33o72o7.JPEG

Artık rengarenk görünce aklımıza gökkuşağı değil lgbt geliyor :A
Maalesef öyle. Keşke başka bir renk karışımı veya simge seçseydiler. Gökkuşağı temalı herhangi bir eşya artık tekme tokat dayak yeme sebebi hâline geldi. 😣😣

• Üzücü
Reactions: Gerekli24
Maalesef öyle. Keşke başka bir renk karışımı veya simge seçseydiler. Gökkuşağı temalı herhangi bir eşya artık tekme tokat dayak yeme sebebi hâline geldi. 😣😣
Evet seçimlerinde burada cidden ben de memnun değilim gökkuşağı diyince hep akla bu geliyor. Özgün değişik bir sembollü logo çok daha iyi olurdu.

• Üzücü
Reactions: DarkLegenD
Dün Galata Kulesi'ne çıktım yine, biraz başım döndü başlarda ama sonra alışıyor insan. Birkaç kareyi de buraya bırakayım çektiğim fotolardan, şansa pamuk gibi bulutun olduğu bir gündü :A @Dosi de benle birlikte gezdi sayılır neredeyse :F

qw9v7eq.JPEG

bah9wqr.JPEG

p8mb4cn.JPEG
s7njqyq.JPEG

33o72o7.JPEG
Son foto favorim demiştim ama ya ilk foto 😍

Ben seni çok gezdirdim Göteborg'da. Birazda sen yap tabi :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski

qw9v7eq.JPEG

bah9wqr.JPEG

p8mb4cn.JPEG
s7njqyq.JPEG

33o72o7.JPEG

Fotoğraflar muhteşem. :D
Beni de götür buraya. :A

Son foto favorim demiştim ama ya ilk foto 😍

Ben seni çok gezdirdim Göteborg'da. Birazda sen yap tabi :A

Hiç beni gezdirmiyorsunuz @Tolstoyevski :T:

Fotoğraflar muhteşem. :D
Beni de götür buraya. :A

Hiç beni gezdirmiyorsunuz @Tolstoyevski :T:
Forum dışı iletişim mi vardı gezdirelim :A :A
Hiç o konuda sitem etme bana :A
Bir ara aslında Göteborg turu yapıp zamanında olan Instagram hesabıma atmıştım bol bol (2018 yaz) Ozamanlar varmıydın bilmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Forum dışı iletişim mi vardı gezdirelim :A :A
Hiç o konuda sitem etme bana :A
Bir ara aslında Göteborg turu yapıp zamanında olan Instagram hesabıma atmıştım bol bol (2018 yaz) Ozamanlar varmıydın bilmiyorum :A

Yoktum büyük ihtimal. :T:
Artık Google Amca gezdirir beni. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi