InstaFavori

Tramvaya bindiğimde şu köşeyi boş bulduğumda çok seviniyorum :Z Yanına pek kimse oturmuyor bu köşede çünkü iki çok zayıf kişi anca sığar :A ve öyle bir köşeki tanıdık biri çıksa karşında telefonda neyle uğraştığını göremeyecek bir açıya sahip :A
Kq4yj1.jpg

@Tolstoyevski @MEnes @Sherlock
Bizde de metrobüste öyle bir koltuk var, 2 kişi zor sığar ama gelip ucuna oturmak pahasına oturanlar olabiliyor. :A Bazen ben bile yapıyorum bunu, hatta bu sabah yaptım... :A Açı olayı güzelmiş, telefonda ne yaptığımın incelenemesi veya bunu hissediyor olmak bile sinir bozucu bir durum... :A

• Harika
Reactions: Dosi
Bizde de metrobüste öyle bir koltuk var, 2 kişi zor sığar ama gelip ucuna oturmak pahasına oturanlar olabiliyor. :A Bazen ben bile yapıyorum bunu, hatta bu sabah yaptım... :A Açı olayı güzelmiş, telefonda ne yaptığımın incelenemesi veya bunu hissediyor olmak bile sinir bozucu bir durum... :A
Şimdi otobüse bindim ama iki ulaşim aracı arasında foto çektim. atarim birazdan :A yağmur fena şiddetlendi :A limanin karşısındaki köprüden geçiyoruz. Cam çok yagmurlu ama yinede foto çekmeye çalıştım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Benim için de tam tersi durum, gerçi bir ara tekir yaylasına gitmiştik ama çok zaman geçti :A
------

Cıvıklısı ülkece biliniyor sanırım cidden :A
Yok bizim burada Develi Pide Kebap Salonu var :A Ankara'nın her bölgesinde var bizim buralarda da Etimesgut, Batıkent falan :A
Pide içini götürüp az pide yaptırmadım en iyi pideleri onlar yapıyor :A