Emre Ozansoy
Moderatör
O da Develi'nin övülen pidesi olmuyor işte.Peynirli ye
Ya aslında tam Develi'de sayılmaz. Develi'ye bağlı köy.Ben de oradanım
O da Develi'nin övülen pidesi olmuyor işte.Peynirli ye
Ya aslında tam Develi'de sayılmaz. Develi'ye bağlı köy.Ben de oradanım
Bu da benim kendi objektifimden size gelsin. @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @Emre Ozansoy @AngelicaBenim için de tam tersi durum, gerçi bir ara tekir yaylasına gitmiştik ama çok zaman geçti
------
Çok iyi.Bu da benim kendi objektifimden size gelsin. @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Dosi @xdragxx @Angelica
Tekir Yaylası. 07.07.2019
Ekli dosyayı görüntüle 106481
Teşekkür ederim. Mangal için mi gittiniz? Sabah saatlerinde dediğin gibi sisli oluyor, ben ikindi vaktinde çekmiştim bu fotoğrafı.Çok iyi.
Dün sabah çekecektim, ama baya bir sis vardı. Bir de üşendim.
Yok, İstanbul'a dönüş için havaalanına gidiyorduk. Ama erken olduğu için baya bir sis vardı, normalde 14 sonrasında gidilmesi gereken bir yer.Teşekkür ederim. Mangal için mi gittiniz? Sabah saatlerinde dediğin gibi sisli oluyor, ben ikindi vaktinde çekmiştim bu fotoğrafı.
Evet manzaranın tadını çıkarmak için gidiliyorsa çok erken gitmemek gerekir. Ancak bizim buranın insanı genelde aşağıdaki çadır bölgesine mangal yapmak için gidiyorlar. Çok nadirde kamp yapmak için giden oluyor, kendi çadırlarını götürüyorlar.Yok, İstanbul'a dönüş için havaalanına gidiyorduk. Ama erken olduğu için baya bir sis vardı, normalde 14 sonrasında gidilmesi gereken bir yer.
Bu da benim kendi objektifimden size gelsin. @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @Emre Ozansoy @Angelica
Tekir Yaylası. 07.07.2019
Ekli dosyayı görüntüle 106481
Teşekkür ederim abla. Benim de gidip görmek istediğim daha çok yer var Kayseri'de ama daha çoğuna fırsat bulamadım. Dışarıdan gelenler bizden daha çok geziyorlar memleketimizi.Ahh ne güzell 18 yıldır kayseride yaşayan biri olarak şuraya bir kere gitmedim yaa
Teşekkür ederim abla. Benim de gidip görmek istediğim daha çok yer var Kayseri'de ama daha çoğuna fırsat bulamadım. Dışarıdan gelenler bizden daha çok geziyorlar memleketimizi.
Burada bile lgbt var.
Artık rengarenk görünce aklımıza gökkuşağı değil lgbt geliyorBurada bile lgbt var.
Maalesef öyle. Keşke başka bir renk karışımı veya simge seçseydiler. Gökkuşağı temalı herhangi bir eşya artık tekme tokat dayak yeme sebebi hâline geldi. 😣😣Artık rengarenk görünce aklımıza gökkuşağı değil lgbt geliyor
Evet seçimlerinde burada cidden ben de memnun değilim gökkuşağı diyince hep akla bu geliyor. Özgün değişik bir sembollü logo çok daha iyi olurdu.Maalesef öyle. Keşke başka bir renk karışımı veya simge seçseydiler. Gökkuşağı temalı herhangi bir eşya artık tekme tokat dayak yeme sebebi hâline geldi. 😣😣
Son foto favorim demiştim ama ya ilk foto 😍Dün Galata Kulesi'ne çıktım yine, biraz başım döndü başlarda ama sonra alışıyor insan. Birkaç kareyi de buraya bırakayım çektiğim fotolardan, şansa pamuk gibi bulutun olduğu bir gündü @Dosi de benle birlikte gezdi sayılır neredeyse
Bu da Haliç Metro Köprüsü'nden
Dün Galata Kulesi'ne çıktım yine, biraz başım döndü başlarda ama sonra alışıyor insan. Birkaç kareyi de buraya bırakayım çektiğim fotolardan, şansa pamuk gibi bulutun olduğu bir gündü @Dosi de benle birlikte gezdi sayılır neredeyse
Bu da Haliç Metro Köprüsü'nden
Son foto favorim demiştim ama ya ilk foto 😍
Ben seni çok gezdirdim Göteborg'da. Birazda sen yap tabi
Forum dışı iletişim mi vardı gezdirelim
Forum dışı iletişim mi vardı gezdirelim
Hiç o konuda sitem etme bana
Bir ara aslında Göteborg turu yapıp zamanında olan Instagram hesabıma atmıştım bol bol (2018 yaz) Ozamanlar varmıydın bilmiyorum
Bir ara Şehrimizi paylaşacağım. Aklımda var bir konu ama hep erteliyorumYoktum büyük ihtimal.
Artık Google Amca gezdirir beni.