InstaFavori

2010’ların son günü akşam olmadan önce aylardır uğramadığım beton İstiklal caddesine Tüpçü’ye 20 TL bağış maksadıyla uğramış oldum. Şimdiden adım atacak yer yok gibiydi, ki birkaç saate en az üç katı daha kalabalık olacaktır. Kalabalığın önemli bir kısmı da polislerden ve istihbaratçı olduğunu düşündüğüm güvenlik güçlerinden oluşuyor. Yaklaşık yüze yakın caddeye giriş noktasının istisnasız hepsinde üst arama kontrol işlemleri yapılıyor.

2009’un sonlarında İstiklal Caddesi çok daha güzel, ferah geliyordu hatırladığım kadarıyla. Ama belki de değişen mekandan ziyade gitmiş olan geçmişe özlem biraz da eski olanı değerli kılıyor. 2029’un ya da 2039’un son günü İstiklal caddesine baktığımda bugünkü bu kare bile çok daha güzel gelecek, çünkü mazi...

Reactions: Dosi
Kız Kulesine sırılsıklam aşık olup, zengin ve karizmatik Galata Kulesinin Kız Kulesiyle aşkı yüzünden hiçbir zaman sevdiğine kavuşamamış, daima üçüncü kişi olarak kalmış, yeri gelmiş dışlanmış yeri gelmiş tek başına yapayalnız gökteki yıldızlar eşliğinde kalakalmış fakir fakat gururlu Beyazıt Kulesi..

Lanet olsun ki yine mavi renkte yani yarın hava mavi (açık olacak).
Bir gün kıpkırmızı yandığını (kar) görebilmek nasip olacak mi acaba.. @MEnes

Keşke olsa o dediğin şey bir gün... Yine de her görüntüsünün muazzam olduğu gerçeği var ortada...

Reactions: Tolstoyevski
@MEnes bizim meşhur kuşların mekanını bu hale getirmişler 😱 aylardır gizli gizli çalışma bunun içinmiş
pek beğenmedim, daha etrafı beton duvar, belki ufak dokunuşların işi daha bitmemiştir

buraya çektiğim fotoların normal halini paylaşamıyorum, Ss alarak atabiliyorum🙄

Bu da bugünden başka bir kare, tam @Tolstoyevski ye göre
:

Vaaay be nerdeeeen nereye. Şu halini ben de beğenmedim gerçekten... Kim yapmışsa ortalığı mahvetmiş. Yeşil bir görüntü vermek için şov yapmış ama doğal haliyle bıraksa o kuşlar orda gayet hoş duruyordu.

Havalar ısınsın belki kuşlar daha gelirler. Yaza doğruda atarım foto

oturaklar var, insanlar tramvay beklerken otursunlar diye. Kendilerince bir park yapılmiş ama şimdilik beğenmedim.

Reactions: MEnes
Havalar ısınsın belki kuşlar daha gelirler. Yaza doğruda atarım foto

oturaklar var, insanlar tramvay beklerken otursunlar diye. Kendilerince bir park yapılmiş ama şimdilik beğenmedim.
Doğru havadan dolayı kuşlar gelmemiş olabilir ama mis gibi açık alan gitmiş yerini bu görüntü almış. Ben de pek beğenemedim...