Son albümlerini indirmiştim Tarkanla Serdarın, Serdarın böyle bir albüm daha yapması lazımÇok cici. Serdar albümü de varmış.
Son albümlerini indirmiştim Tarkanla Serdarın, Serdarın böyle bir albüm daha yapması lazımÇok cici. Serdar albümü de varmış.
Hhaha sürekli o fotoları nerede arayacam işte elimin altında duruyor anında yapıştırıyorum @mrt-06Resmen forumda yazdığın tüm mesajların özeti olmuş masaüstün
İnmidir cinmidir ne yahuu
Çok dağınık.Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın @MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat
Hangi siteden çaldın bunları? Sahibine haber edeyim de telif davası açıp sana gününü göstersin.
Sen ne okuyordun İlahiyat mıydı.O zaman mantıklı bu programları kullanman evet
Valla oyunlarına şaşırmadım ben bir tek Euro Track şaşırttı.
Bi gamer sizsiniz zaten.Sen bilgisayar oyunu mu oynuyorsun 😱
Evet ağaç ve yıldız simgesini 10 yıldır tüm bilgisayarlarımda en önemli klasörlerde kullanırım.Windows XP’deki simgeleri kullanıyormuşsun hala helal olsun.
Çok şirin. Windows 8'i nasıl çalıştırıyor senin o laptop.Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın @MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat
Tamam canım sen zaten yenisin.Arka planım hep ders notları, rezalet yani Mezun olduktan sonra paylaşayım canım.
Anam @xBUGRAx de mi kızzz.
Sen ne okuyordun İlahiyat mıydı.
Valla oyunlarına şaşırmadım ben bir tek Euro Track şaşırttı.
Bi gamer sizsiniz zaten.
7 Zaten cnmEvet ağaç ve yıldız simgesini 10 yıldır tüm bilgisayarlarımda en önemli klasörlerde kullanırım.
Çok şirin. Windows 8'i nasıl çalıştırıyor senin o laptop.
pis sapık
Orjinal halinle sadece benim arşivimdesin Senin paylaştıklarında kafa kısmın fotoşokpis sapık
Orjinal halinle sadece benim arşivimdesin Senin paylaştıklarında kafa kısmın fotoşok
Sonbaharda bomba gibi geliyoruz hayırlısıyla.Son albümlerini indirmiştim Tarkanla Serdarın, Serdarın böyle bir albüm daha yapması lazım
Haaaa orası öyle tabii.
@xBUGRAx ı da değiştirdik annesi babası görse kalp kırızı geçirirler galibaHaaaa orası öyle tabii.