Son albümlerini indirmiştim Tarkanla Serdarın, Serdarın böyle bir albüm daha yapması lazımÇok cici.Serdar albümü de varmış.
![]()
Son albümlerini indirmiştim Tarkanla Serdarın, Serdarın böyle bir albüm daha yapması lazımÇok cici.Serdar albümü de varmış.
![]()
Hhaha sürekli o fotoları nerede arayacam işte elimin altında duruyor anında yapıştırıyorumResmen forumda yazdığın tüm mesajların özeti olmuş masaüstün
İnmidir cinmidir ne yahuu![]()
Çok dağınık.Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın![]()
![]()
@MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat
![]()
Hangi siteden çaldın bunları? Sahibine haber edeyim de telif davası açıp sana gününü göstersin.
Sen ne okuyordun İlahiyat mıydı.O zaman mantıklı bu programları kullanman evet![]()
Valla oyunlarına şaşırmadım ben bir tek Euro Track şaşırttı.
Bi gamer sizsiniz zaten.Sen bilgisayar oyunu mu oynuyorsun 😱
Evet ağaç ve yıldız simgesini 10 yıldır tüm bilgisayarlarımda en önemli klasörlerde kullanırım.Windows XP’deki simgeleri kullanıyormuşsun hala helal olsun.![]()
Çok şirin.Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın![]()
![]()
@MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat
![]()
Tamam canım sen zaten yenisin.Arka planım hep ders notları, rezalet yaniMezun olduktan sonra paylaşayım canım.
![]()
Anam @xBUGRAx de mi kızzz.
Sen ne okuyordun İlahiyat mıydı.
Valla oyunlarına şaşırmadım ben bir tek Euro Track şaşırttı.
Bi gamer sizsiniz zaten.![]()
7 Zaten cnmEvet ağaç ve yıldız simgesini 10 yıldır tüm bilgisayarlarımda en önemli klasörlerde kullanırım.
Çok şirin.Windows 8'i nasıl çalıştırıyor senin o laptop.
![]()
pis sapık
Orjinal halinle sadece benim arşivimdesinpis sapık![]()
Orjinal halinle sadece benim arşivimdesinSenin paylaştıklarında kafa kısmın fotoşok
![]()
![]()
![]()
Sonbaharda bomba gibi geliyoruz hayırlısıyla.Son albümlerini indirmiştim Tarkanla Serdarın, Serdarın böyle bir albüm daha yapması lazım![]()
Haaaa orası öyle tabii.