Vayyy gönlümü aldın knkEkli dosyayı görüntüle 70584
Siz de arka planınızı paylaşın. @xBUGRAx @bazinga @MasacRE @Aserat @emreemreu
Vayyy gönlümü aldın knkEkli dosyayı görüntüle 70584
Şu an mobilim akşama artık.Ekli dosyayı görüntüle 70584
Sen ne okuyordun ya. Solidworks, Python falan ne işEkli dosyayı görüntüle 70584
Makine mühendisliği okuyorum.Sen ne okuyordun ya. Solidworks, Python falan ne iş
O zaman mantıklı bu programları kullanman evetMakine mühendisliği okuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 70584
Seçime mi hazırlanıyorsun be abarttın iyice.
Seçime mi hazırlanıyorsun be abarttın iyice.
Sen bilgisayar oyunu mu oynuyorsun 😱
Sen bilgisayar oyunu mu oynuyorsun 😱
Hiç öyle oyun oynuyor gibi durmuyorsun da şaşırdım o yüzden Oyun oynayışın da bir tuhafmış ama, git GTA'da görev yap biraz, Sims'de de bebelerini besleHaha ne sandın. Ama oyunları kendime göre yorumlarım. GTA'da geziyorum sadece. Sims'te ev dekore ediyorum. Nintendo emulatörü indirip Pokemon oyunları bile oynuyorum.
Hiç öyle oyun oynuyor gibi durmuyorsun da şaşırdım o yüzden Oyun oynayışın da bir tuhafmış ama, git GTA'da görev yap biraz, Sims'de de bebelerini besle
Windows XP’deki simgeleri kullanıyormuşsun hala helal olsun.Ekli dosyayı görüntüle 70584
Pokemon için kalpledim.
Ekli dosyayı görüntüle 70584
Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
ekranın batsınAaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın @MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat
Arka planım hep ders notları, rezalet yani Mezun olduktan sonra paylaşayım canım.Ekli dosyayı görüntüle 70584
Çok cici. Serdar albümü de varmış.Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın @MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat
Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60
Sende varsın @xemrexxxekranın batsın