Bak şurada birşey paylaşmıştım aktiflik olmadın dönemdi görmemiş olabilirsin Allahta koruyor yanı ilahi adaletEvet biliyorumValla zengin olsam fakirlere ve hayvanlara hep yardım ederim
![]()
Bak şurada birşey paylaşmıştım aktiflik olmadın dönemdi görmemiş olabilirsin Allahta koruyor yanı ilahi adaletEvet biliyorumValla zengin olsam fakirlere ve hayvanlara hep yardım ederim
![]()
Oooo çok güzel inş orada olup sen çekmişsindir
Ben çektim Çiğdem kim çekecek..Oooo çok güzel inş orada olup sen çekmişsindirKaradenizde olup 2 yıldır denizkum gördümüz yok vlla
![]()
Netten alınma fotoda olabilirdi ki çekim kalitesi gerçekten çok güzel manzaraBen çektim Çiğdem kim çekecek..
Babam yeni telefon aldı banaNetten alınma fotoda olabilirdi ki çekim kalitesi gerçekten çok güzel manzara![]()
![]()
![]()
Şimdi öğrendim için şimdi hayırlı olsun demem geç olmadı bence
Şarjım bitikti eski telde şimdi uzun uzun kullanıyorum teliŞimdi öğrendim için şimdi hayırlı olsun demem geç olmadı bence![]()
![]()
Güzel değerlendirmişsin yeni telefonu böyle cici fotolar nice çekersin umarım![]()
![]()
![]()
Hala köydeyimŞarjım bitikti eski telde şimdi uzun uzun kullanıyorum telisen köydeydin bana tel alındığında o yüzden haber veremedim
Hiç pas vermiyorsun buradanHala köydeyim![]()
![]()
![]()
Biz deniz kabuğunu kulağımıza dayar deniz sesini dinlerdik çocukken![]()
![]()
![]()
Foruma gelebildikmi kulağını çınlatıyoruz daha napalım cnmHiç pas vermiyorsun buradan
Bizim tatilimiz bitmedşForuma gelebildikmi kulağını çınlatıyoruz daha napalım cnm![]()
![]()
Papel konusuna @Yiğitt ile baktınızmı orda bişi yazmıştımda
![]()
![]()
![]()
Bizimde işte fındıkları kurutup çekip gelecez inş daha onun birde böyle bir zahmeti varBizim tatilimiz bitmedş![]()
Ben kariyer yapacam yeterBizimde işte fındıkları kurutup çekip gelecez inş daha onun birde böyle bir zahmeti varBizim tatilimiz böyle işte
![]()
![]()
![]()
Ama sen hak ettin dinlenmeyi sonuna kadar![]()
![]()
![]()
Yapta önce kendini sonra bizi kurtar bu bahçelerdenBen kariyer yapacam yeter![]()
10 numara 5 yıldız, güzel de çekmişsin.
İlk fotoyu bilgisayarımın arka planı yaptım.