Bak şurada birşey paylaşmıştım aktiflik olmadın dönemdi görmemiş olabilirsin Allahta koruyor yanı ilahi adaletEvet biliyorum Valla zengin olsam fakirlere ve hayvanlara hep yardım ederim
Bak şurada birşey paylaşmıştım aktiflik olmadın dönemdi görmemiş olabilirsin Allahta koruyor yanı ilahi adaletEvet biliyorum Valla zengin olsam fakirlere ve hayvanlara hep yardım ederim
Oooo çok güzel inş orada olup sen çekmişsindir Karadenizde olup 2 yıldır denizkum gördümüz yok vlla
Ben çektim Çiğdem kim çekecek..Oooo çok güzel inş orada olup sen çekmişsindir Karadenizde olup 2 yıldır denizkum gördümüz yok vlla
Netten alınma fotoda olabilirdi ki çekim kalitesi gerçekten çok güzel manzaraBen çektim Çiğdem kim çekecek..
Babam yeni telefon aldı bana insan hayırlı olsun derNetten alınma fotoda olabilirdi ki çekim kalitesi gerçekten çok güzel manzara
Şimdi öğrendim için şimdi hayırlı olsun demem geç olmadı bence
Şarjım bitikti eski telde şimdi uzun uzun kullanıyorum teli sen köydeydin bana tel alındığında o yüzden haber veremedimŞimdi öğrendim için şimdi hayırlı olsun demem geç olmadı bence
Güzel değerlendirmişsin yeni telefonu böyle cici fotolar nice çekersin umarım
Hala köydeyimŞarjım bitikti eski telde şimdi uzun uzun kullanıyorum teli sen köydeydin bana tel alındığında o yüzden haber veremedim
Hiç pas vermiyorsun buradanHala köydeyim
Biz deniz kabuğunu kulağımıza dayar deniz sesini dinlerdik çocukken
Foruma gelebildikmi kulağını çınlatıyoruz daha napalım cnm Papel konusuna @Yiğitt ile baktınızmı orda bişi yazmıştımdaHiç pas vermiyorsun buradan
Bizim tatilimiz bitmedşForuma gelebildikmi kulağını çınlatıyoruz daha napalım cnm Papel konusuna @Yiğitt ile baktınızmı orda bişi yazmıştımda
Bizimde işte fındıkları kurutup çekip gelecez inş daha onun birde böyle bir zahmeti var Bizim tatilimiz böyle işteBizim tatilimiz bitmedş
Ben kariyer yapacam yeterBizimde işte fındıkları kurutup çekip gelecez inş daha onun birde böyle bir zahmeti var Bizim tatilimiz böyle işte
Ama sen hak ettin dinlenmeyi sonuna kadar
Yapta önce kendini sonra bizi kurtar bu bahçelerden @xemrexxx de buralarda dolanıp dursunBen kariyer yapacam yeter
10 numara 5 yıldız, güzel de çekmişsin. Çok beğendim. Taşlardan yolla bir tane bana.
İlk fotoyu bilgisayarımın arka planı yaptım. Harikalar