InstaFavori

Aaa evet bir karadenizli olarak beni bile kıskandırdı vlla @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:

@mrt-06 ekranı odası gibi toğluymuş bizim ekranlar odalarımız gibi dağınık @xBUGRAx ile ama kızların genelde öyle olur normal karşılayın :F :F :F @MasacRE @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @Aserat

9a873188c35.png
Sağ tarafa sıralanmışız :A Ama bunların dışında asıl bir de burada paylaştığın sevdiğin oğlanların yarı çıplak fotolarının olduğu bir bölüm olmalı. Onları da masaüstüne al da baban görüp tüfeğiyle vursun seni :A
Sen ne okuyordun İlahiyat mıydı. :A

Valla oyunlarına şaşırmadım ben bir tek Euro Track şaşırttı. :A

Bi gamer sizsiniz zaten. :A
Hee ilahiyat, nasıl bildin ya :A

Yok ben gamer değilim, bilgisayarım müsait değil bunun için :A Ama Buğra'ya şaşırdım ne bileyim :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sağ tarafa sıralanmışız :A Ama bunların dışında asıl bir de burada paylaştığın sevdiğin oğlanların yarı çıplak fotolarının olduğu bir bölüm olmalı. Onları da masaüstüne al da baban görüp tüfeğiyle vursun seni :A

Hee ilahiyat, nasıl bildin ya :A

Yok ben gamer değilim, bilgisayarım müsait değil bunun için :A Ama Buğra'ya şaşırdım ne bileyim :A
Onlar Çalışmalarım içinde :A :A :A @xemrexxx @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @Harunnn60 @sokak sanati @serhatt