Hhaha damlarız tabi @Yiğitt sonucta söz konusuAman sen görme nazarın değer,hemen de damlamış,seni çağıran oldu mu
Hhaha damlarız tabi @Yiğitt sonucta söz konusuAman sen görme nazarın değer,hemen de damlamış,seni çağıran oldu mu
Aç gözlü defol
Akşamaa bir sürü parlak görücem ayol,daha şanslıyım
@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden.(Burun estetiğimi de yorumlayın.)
@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
Beğendin mi bıyıklarımı?Buradan daha çok bıyık estetiği yapmış gibi duruyor
Beğendin mi bıyıklarımı?
Dudak estetiği de mi yaptırdın sen köfte gibi duruyor.@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden.(Burun estetiğimi de yorumlayın.)
@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
Taktı benim estetiğime, dudaklarımı 5-10 yıldı yaptıralı. Silikonlarım güzel mi?Dudak estetiği de mi yaptırdın sen köfte gibi duruyor.
@Çiğdem- de cevaplayabilirCevap verirsem yanlış yere gider konu o yüzden bu soruyu telefon joker hakkında cevaplamak istiyorum. @serhatt cevapla hemşehrim bu soruyu
Yandan at bakalım böyle şunun gibi.Taktı benim estetiğime, dudaklarımı 5-10 yıldı yaptıralı. Silikonlarım güzel mi?
@Çiğdem- de cevaplayabilir
@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Kız ışıktan öyle durmuştur sivilceli değilim.yüzündeki sivilcelerin nedenini sorumuyorum bile artık neleri çok izliyorsan
yüzündeki sivilcelerin nedenini sorumuyorum bile artık neleri çok izliyorsan
Ne olmuş ki. 😱MaşAllah maşAllah kurban olsunlar sana bee o incecik bıyıkların yirimm yaayalnız birşey dicem paşam suratını niye böyle yaptın ya
Ne olmuş ki. 😱
Instagram'da aynı pozun gülerkenki hali de var ablam.ne olacak çok asmışsın yüzünü sanki karşında biri var seni çok sinir etmiş gibi
Instagram'da aynı pozun gülerkenki hali de var ablam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?