InstaFavori

Show değil senarist bozmuş niyeti. Aklındaki sapık fantezileri mi deniyor ne yapıyor. Aşk Yeniden ve Yeni Gelin'de de erkekleri bayıltıp duruyordu niyeyse. :A Ama ben ve @Çiğdem- bacım diziyi izlemeyenler olarak ahlakımızı korumaya kararlıyız. :Z
Aşk Yenidene bende gıcık oluyordum @xemrexxx sabah akşam Gergedan videoları paylaşıyordu :A :A :A @xBUGRAx

Asmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. :A Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat? :A

@mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @ozgur2113 @Ahmed @cookies @serhatt @denizz19 @Yiğitt @yatutarsa @Billy Kane @dreamy @vadikızı @Dosi @MasacRE- ve @Maskeli Fedai :bhr: :A

4zGYNp.jpg
Sana demiştim demi sakal sana çok yakışıyor diye. Bak nasıl açmış seni.. Bayıldım fotona Burkişim. :bhr:

Başka siteye yükledim buradan görünüyor mu? :A

21kxfk3.jpg
Teşekkürler. Sana zahmet verdik :A
Daha önce galiba paylaşmıştın resmini, öyle yorumlar vardı forumda ama ben ilkkez görüyorum, tanıdık gelmedin ya da görmüşsem, geçen sefere göre çok değişmişsin :F

Teşekkürler. Sana zahmet verdik :A
Daha önce galiba paylaşmıştın resmini, öyle yorumlar vardı forumda ama ben ilkkez görüyorum, tanıdık gelmedin ya da görmüşsem, geçen sefere göre çok değişmişsin :F

Evet. Ben de görmüstüm bir kere resmini. Geçen sefer daha kivircikti saçin. FOX'a sahip çikacagim diye diye saçin mi döküldü yoksa Bugra?? :A:A @xBUGRAx

Forum İstatistikleri

Konular
172,727
Üyeler
8,478
Son Üye
metin232