xBUGRAx
Süper Emekli
Çok da hareket etmemem lazım gibi.
Hahha bu çizgilerde yürü işte çokta çizgiyi aşma evet sonra yolun kötü olurÇok da hareket etmemem lazım gibi.
Aşk Yenidene bende gıcık oluyordum @xemrexxx sabah akşam Gergedan videoları paylaşıyordu @xBUGRAxShow değil senarist bozmuş niyeti. Aklındaki sapık fantezileri mi deniyor ne yapıyor. Aşk Yeniden ve Yeni Gelin'de de erkekleri bayıltıp duruyordu niyeyse. Ama ben ve @Çiğdem- bacım diziyi izlemeyenler olarak ahlakımızı korumaya kararlıyız.
Yani seni hayal etmedim hiç ama olgun görünüyorsun çocuksu bekliyordum daha çok en azından ergen tipin yok bazıları gibi @MelankoliK
Ben Aşk Yeniden'e gıcık olmuyorum hatta çok iyi bir dizi. Sadece senarist arada erkekler üzerinde çeşitli fantezilerini uyguluyordu onu diyorum.
Sana demiştim demi sakal sana çok yakışıyor diye. Bak nasıl açmış seni.. Bayıldım fotona Burkişim.Asmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
@mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @ozgur2113 @Ahmed @cookies @serhatt @denizz19 @Yiğitt @yatutarsa @Billy Kane @dreamy @vadikızı @Dosi @MasacRE- ve @Maskeli Fedai
Asmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
@mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @ozgur2113 @Ahmed @cookies @serhatt @denizz19 @Yiğitt @yatutarsa @Billy Kane @dreamy @vadikızı @Dosi @MasacRE- ve @Maskeli Fedai
Çok iyi çıkmışsın İlk defa mı fotonu paylaşıyorsun forumda
Kitapları görünce hatırladım şimdi Ne kadar düzenliymiş masan ben bu sene baya dağınık çalıştım her yerden bir kitap çıkıyorduİtirafa da yollamıştım ama efektli falandı. https://fav10.net/forum/threads/İtiraf-ediyoruz-yaz-1-bölüm-9-temmuz-2017-xbugrax.269466/
Kitapları görünce hatırladım şimdi Ne kadar düzenliymiş masan ben bu sene baya dağınık çalıştım her yerden bir kitap çıkıyordu
Çok özendim şuan sana hiç böyle düzenli olamadımYayın evlerine göre dizerdim. Yoruyor oda dağınık olunca beni.
Çok özendim şuan sana hiç böyle düzenli olamadım
Bitirdiklerimi yaktım Boş olanlar duruyor hazırlanan birine veririm diye Ama canım sıkılınca onları da yakıp atasım geliyorYakmadın mı kitapları ferahlamıştır odan.
Kanal D olsun da gerisi önemli değilAsmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
Tam anlamadım ergen derken başkasını kastettiğini anlıyorum ama yaptığın etikette ben ergenmişim gibi olmuş. Yeniden yaz lütfenYani seni hayal etmedim hiç ama olgun görünüyorsun çocuksu bekliyordum daha çok en azından ergen tipin yok bazıları gibi @MelankoliK
Sınav kafana veriyorum o etiket sadece cümleye gül diye idiTam anlamadım ergen derken başkasını kastettiğini anlıyorum ama yaptığın etikette ben ergenmişim gibi olmuş. Yeniden yaz lütfen
Görünmedi sayfayı 10 kere yeniledim işe yaramadıAsmalı Konak 2018 için ilk toplantı.. Rolüm Seymen Ağa mı yoksa Bahar mı olacak sizce Nurgül'e inat?
Görünmedi sayfayı 10 kere yeniledim işe yaramadı
Hızlıresim hala tam kendine gelemedi :S
Teşekkürler. Sana zahmet verdikBaşka siteye yükledim buradan görünüyor mu?
Teşekkürler. Sana zahmet verdik
Daha önce galiba paylaşmıştın resmini, öyle yorumlar vardı forumda ama ben ilkkez görüyorum, tanıdık gelmedin ya da görmüşsem, geçen sefere göre çok değişmişsin