O buzağıyı istiyorum
O buzağıyı istiyorum
Bende köye gitmek istiyorum. Bıktım bu Mızıkacılı Bremen'den.
Bende köye gitmek istiyorum. Bıktım bu Mızıkacılı Bremen'den.![]()
Aaa olmaz onu veremem köpeği alabilirsinO buzağıyı istiyorum![]()
İyi olur köpeği alayım
Yosun falan mı yiyorsunuz?
O ne öyle kız kusmuk gibi
Pancar çorbası en meşhur yemeğimiz yanında darı ekmeği ve onu içine atmak için yoğurtO ne öyle kız kusmuk gibi![]()
Aman hiç bana göre değilPancar çorbası en meşhur yemeğimiz yanında darı ekmeği ve onu içine atmak için yoğurt![]()
![]()
![]()
Yosun falan mı yiyorsunuz?![]()
Pancar çorbası en meşhur yemeğimiz yanında darı ekmeği ve onu içine atmak için yoğurtİyi olur köpeği alayımo şey çorbası değil mi madımak
![]()
Köyde pazardan alınmaz yemek mağzemesi pilav dışında hep ot çeşitlerinden yapılıyor bir sürü çeşit yemeğimiz var böyle tarladan toplanıp yapılıyorAman hiç bana göre değil![]()
Hhaha @xemrexxx e baya kinli durumda onu bir gün yakalayacaz İstanbula gidersem götürürümAynı cinsler normal hırlaması![]()
Orada koca bul kendine öyle devam et hayatınaKöyde pazardan alınmaz yemek mağzemesi pilav dışında hep ot çeşitlerinden yapılıyor bir sürü çeşit yemeğimiz var böyle tarladan toplanıp yapılıyor![]()
![]()
![]()
Yesin kıçını
Aaa yok şimdiden sıkıldım Göreleye gidince daha ev işinden şikayet etmem köyde hep dışarıdasın işler bitmiyorOrada koca bul kendine öyle devam et hayatına![]()
Parlak imeciler yok mu hepsi hanzo muAaa yok şimdiden sıkıldım Göreleye gidince daha ev işinden şikayet etmem köyde hep dışarıdasın işler bitmiyor![]()
![]()
![]()
Hhahah var yakısıklı gurbetçiler sana gel dedim gelmedinParlak imeciler yok mu hepsi hanzo mu![]()
Senin yakışıklı dediklerin tipsizin tekidirHhahah var yakısıklı gurbetçiler sana gel dedim gelmedin![]()
![]()
![]()
Hhaha dış güzelliğe öyle çok bakmıyorum oyüzden dediğinde haklı olabilirsinSenin yakışıklı dediklerin tipsizin tekidir![]()