O buzağıyı istiyorum
O buzağıyı istiyorum
Bende köye gitmek istiyorum. Bıktım bu Mızıkacılı Bremen'den.
Bende köye gitmek istiyorum. Bıktım bu Mızıkacılı Bremen'den.
Aaa olmaz onu veremem köpeği alabilirsin @denizz19O buzağıyı istiyorum
İyi olur köpeği alayım o şey çorbası değil mi madımak
Yosun falan mı yiyorsunuz?
O ne öyle kız kusmuk gibi
Pancar çorbası en meşhur yemeğimiz yanında darı ekmeği ve onu içine atmak için yoğurtO ne öyle kız kusmuk gibi
Aman hiç bana göre değilPancar çorbası en meşhur yemeğimiz yanında darı ekmeği ve onu içine atmak için yoğurt
Yosun falan mı yiyorsunuz?
Pancar çorbası en meşhur yemeğimiz yanında darı ekmeği ve onu içine atmak için yoğurtİyi olur köpeği alayım o şey çorbası değil mi madımak
Köyde pazardan alınmaz yemek mağzemesi pilav dışında hep ot çeşitlerinden yapılıyor bir sürü çeşit yemeğimiz var böyle tarladan toplanıp yapılıyorAman hiç bana göre değil
Hhaha @xemrexxx e baya kinli durumda onu bir gün yakalayacaz İstanbula gidersem götürürümAynı cinsler normal hırlaması
Orada koca bul kendine öyle devam et hayatınaKöyde pazardan alınmaz yemek mağzemesi pilav dışında hep ot çeşitlerinden yapılıyor bir sürü çeşit yemeğimiz var böyle tarladan toplanıp yapılıyor
Yesin kıçınıHhaha @xemrexxx e baya kinli durumda onu bir gün yakalayacaz İstanbula gidersem götürürüm
Aaa yok şimdiden sıkıldım Göreleye gidince daha ev işinden şikayet etmem köyde hep dışarıdasın işler bitmiyorOrada koca bul kendine öyle devam et hayatına
Parlak imeciler yok mu hepsi hanzo muAaa yok şimdiden sıkıldım Göreleye gidince daha ev işinden şikayet etmem köyde hep dışarıdasın işler bitmiyor
Hhahah var yakısıklı gurbetçiler sana gel dedim gelmedinParlak imeciler yok mu hepsi hanzo mu
Senin yakışıklı dediklerin tipsizin tekidirHhahah var yakısıklı gurbetçiler sana gel dedim gelmedin
Hhaha dış güzelliğe öyle çok bakmıyorum oyüzden dediğinde haklı olabilirsin Kolay kolay tipsiz demem kimseye goy goy mesajlarım hariç ciddi mesajlarımdaSenin yakışıklı dediklerin tipsizin tekidir