Erkek baldız.
Dur tövbe de. 😱
Büyük büyük büyücü dedemiz olsunbeni saymamışsın ki ben ne oluyorum kayınço-bacanak-dünür???
HAYATIM BEn komşun olayım şimdi forumdaki dişiler ve dişi olmak içni can atanlatrın hiçbirini beğenmiyorum o yüzden onlardan biriyle evlenememErkek baldız.
Dur tövbe de. 😱
Ohh hayat Korişe güzel biz yapamıyoruzsus kı sen kara mamba .ss
bak korişle ömüş birlikte tatil yapıyor avcunuzu yalayın@Yiğitt o ka vücudu boşuna yapmış olduyanlarında da büşra develi var burak denizden sonra barış arduçu da kaptıysa @serhatt la intihar edin bence@mrt-06 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 60292
Seni @sokak sanati ile everecem canım görücü üsulü, istekle değil zorunlu yani.HAYATIM BEn komşun olayım şimdi forumdaki dişiler ve dişi olmak içni can atanlatrın hiçbirini beğenmiyorum o yüzden onlardan biriyle evlenemem
Bu durumda herkes kardeş çıkar.Büyük büyük büyücü dedemiz olsun
tabisi deadam binbir surat hakediyorOhh hayat Korişe güzel biz yapamıyoruz
geçiş kısmı midemi bulandırdı.ssSeni @sokak sanati ile everecem canım görücü üsulü, istekle değil zorunlu yani.Soyumuz yılanlara da geçsin maksat.
Bu durumda herkes kardeş çıkar.
Mimik budur iştetabisi deadam binbir surat hakediyoroka bas cadoloz
Hhaha daha iyi cnmSeni @sokak sanati ile everecem canım görücü üsulü, istekle değil zorunlu yani.Soyumuz yılanlara da geçsin maksat.
Bu durumda herkes kardeş çıkar.
kız bu sinem buradan da pırtladı benim gidip müdahele etmem lazım kenanı bitirdi korişi bitirmesnie izin veremem saçını başını yolarım onun çirkin suratsız şey.ssMimik budur işteŞimdi çoğu tv de oynayan sözü ezberlemiş söylüyor suratda mimik yok öyle herkes söyler
Olmadı ikinize ortak vereyim.ver denize gitsin bence
@Harunnn60 destere yok diye rahatlayıp gitti @Yiğitt i öğrenirse geri gelir@Harunnn60 gelir basar o düğünü
niye nedne kurtulmaya çalıyorsun yoksa kirletildi mi sokak şeysiOlmadı ikinize ortak vereyim.
Şu soldakı gülyabanıyıde hiç sevmiyorum küçük yalancılarda oynuyordukız bu sinem buradan da pırtladı benim gidip müdahele etmem lazım kenanı bitirdi korişi bitirmesnie izin veremem saçını başını yolarım onun çirkin suratsız şey.ss
Ekli dosyayı görüntüle 60293
Şu soldakı gülyabanıyıde hiç sevmiyorum küçük yalancılarda oynuyordu.A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?