InstaFavori

Şu soldakı gülyabanıyıde hiç sevmiyorum küçük yalancılarda oynuyordu :A :A .A
kız bak korişin haremi :A kudurun @Yiğitt @serhatt @kerem @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @cookies @vadikızı @Dosi @turkuazz @MasacRE- @DarkLegenD
hgnhgnhgn.png

Yalnız canlarım ben zem zem gibiyim dokunduğumu temizler şahlandırır zirvelere çıkarırım kendiniz gibi sanmayın beni. Kendini insanları o piiisss yerin dibinde ki yuvalarınıza çektiğiniz için bu duyguları bilmezsiniz allahım negatif şerlileri @mrt-06
Defolunun defolusu olmasan sonunda 3 tane x olmaz. Gelen geçen çarpı koymuş sana @xemrexxx :A

Yalnız canlarım ben zem zem gibiyim dokunduğumu temizler şahlandırır zirvelere çıkarırım kendiniz gibi sanmayın beni. Kendini insanları o piiisss yerin dibinde ki yuvalarınıza çektiğiniz için bu duyguları bilmezsiniz allahım negatif şerlileri @mrt-06
Defolunun defolusu olmasan sonunda 3 tane x olmaz. Gelen geçen çarpı koymuş sana @xemrexxx :A
:F Anam başlık parasında kar edemiyorum ne yapayım. :A

Ne veriyorsun kanka :A
Umut'u. :A

Evet etiketlemedin işte. :A
yaptım be ozaman etiket :bağır:
Konuyu açınca ilkini yapmıştım ve ben sonra detaylı dibleyip şarkı hakkında yorum yapıncada ikinci etiketi yapmıstım :A

Neyse takipteyim Minik Serçe'yi. Yeni kliplerede etiketlerim(kaçırsanda :A)

Normal hali böyle yıllardır forumda tanıyamıdınız.:A

Sende Harun gidince onu mu taklit etmeye başladın laa dürzü :A Maksadın mod olmak mı sana bu kadar ceza aldırmak isteyen kişi varken aynı mesajı 4 kere şikayet edecek kadar çıldırmış kişilere rağmen süper mod ol aferin:A