InstaFavori

Yalnız canlarım ben zem zem gibiyim dokunduğumu temizler şahlandırır zirvelere çıkarırım kendiniz gibi sanmayın beni. Kendini insanları o piiisss yerin dibinde ki yuvalarınıza çektiğiniz için bu duyguları bilmezsiniz allahım negatif şerlileri @mrt-06
Defolunun defolusu olmasan sonunda 3 tane x olmaz. Gelen geçen çarpı koymuş sana @xemrexxx :A
@Harunnn60 da yok ki birisi türkçeye çevirsin:( @mrt-06 @Çiğdem- @xBUGRAx
 
Sende Harun gidince onu mu taklit etmeye başladın laa dürzü :A Maksadın mod olmak mı sana bu kadar ceza aldırmak isteyen kişi varken aynı mesajı 4 kere şikayet edecek kadar çıldırmış kişilere rağmen süper mod ol aferin:A

@bazinga

Demek kendisiyle ilgili olunmayan şikayet konulardanda haberdar olunuyor. Hemde kaç kere şikayet ettiğimide:D
@denizz19
 
@bazinga

Demek kendisiyle ilgili olunmayan şikayet konulardanda haberdar olunuyor. Hemde kaç kere şikayet ettiğimide:D
@denizz19

@Billy Kane benim arkadaşım ve dertleştik. Senin pis ve manasız hedeflerinden konuştuk. Zaten kendisi durum güncellemesi yaptı ve onun üzerine ben sordum bu soruyu hayırdır diye. Var mı bi itirazın?
Ayrıca yönetimde ki herkes benim arkadaşım eski yönetici olduğum için. Ben öyle bazıları gibi kovulur gitmedim kendim emekli oldum foruma ara verince ve herkes tarafından sevilerek ayrıldım yönetimden. Şimdi benim yöneticilik deneyimimden faydalanmak istemeleri en tabi durum.
Galiba böyle saygın durumda olmak seni rahatsız etti.:)

Yine forumun huzurunu bozmak için türlü mesajlar yazmışsın ama durum bu. @bazinga canım bu kadının forumun huzurunu bozmaya çalışmasını görmen iyi oldu. Arkadaş sırf intikam için burada ve engellediği halde beni benim mesajları görüp cevap veriyor. Çünkü amacı intikam. İntikamıda böyle almaya çalışıyor yazık.
Hepimiz üzülüyoruz sana canım.:love1: