Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu işBiscolata erkeklerine benziyorsun kavruk kavruk.
Yakında büyük bir vuruş yaparımAtlı fotoğrafın da güzeldi bu dokunuşla tam oldu.
Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu işBiscolata erkeklerine benziyorsun kavruk kavruk.
Yakında büyük bir vuruş yaparımAtlı fotoğrafın da güzeldi bu dokunuşla tam oldu.
Tutuldum demedim ama giderin var.Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu iş
Yakında büyük bir vuruş yaparım
Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu iş
Yakında büyük bir vuruş yaparım
Sadece Yiğit ile ben olalım @cookies i atalım armızdan ne dersin @YiğittSu sıralamayı yenilemek gerekecek @serhatt yine en altta kalır @Harunnn60 ile @kerem in modası çabuk geçti yerlerine @Yiğitt le @cookies i eklemeli @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @DarkLegenD @vadikızı @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @sokak sanati @gözlemci @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 60282
Şu atlı fotoyu bi de bana göstersene yaAtlı fotoğrafın da güzeldi bu dokunuşla tam oldu.
Şu atlı fotoyu bi de bana göstersene ya
forumda bunu giyip gezersin artık taliplerin arttı koruma şart
Senden korunmalı baştaforumda bunu giyip gezersin artık taliplerin arttı koruma şart
Sevdiğin biri veya sevgilin mi var,niye hiç yüz vermiyorsunSenden korunmalı başta
ben istersem nükleer sığınakta korun kaçamazsınSenden korunmalı başta
Ay balığın olayım yüzeyim nehirlerinde..Köyden anlık yollayayım.
@Çiğdem- ve @mrt-06 estetiğe dikkat... @Billy Kane sana layık olmaya çalışıyorum. @Ahmed @serhatt @cookies @xemrexxx @sokak sanati @Dosi @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 60281
Yok artık 😱 Bak @xemrexxx ye ne demiştim senle ilgili ama yanıldım 😱 Demek @cookies i başından salmak için sahibim var deyip durdun 😱@Yiğitt de kabul ederse talibim kendilerine
Sahibim var derken kalp sahibimi? Bende hayatında biri var sandımKalbimin Sahibinin @Yiğitt olmadığını ne biliyorsun
Napiyim aklımı başımdan aldıSahibim var derken kalp sahibimi? Bende hayatında biri var sandım
Bak bildirimleri kaçırıyorsun. Performansın çok düşmüş. Aşk yaramadı sana