Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu işBiscolata erkeklerine benziyorsun kavruk kavruk.![]()
Yakında büyük bir vuruş yaparımAtlı fotoğrafın da güzeldi bu dokunuşla tam oldu.![]()
![]()
Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu işBiscolata erkeklerine benziyorsun kavruk kavruk.![]()
Yakında büyük bir vuruş yaparımAtlı fotoğrafın da güzeldi bu dokunuşla tam oldu.![]()
![]()
Tutuldum demedim ama giderin var.Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu iş
Yakında büyük bir vuruş yaparım![]()
![]()
Sen de tutulduğuna göre tamamdır bu iş
Yakında büyük bir vuruş yaparım![]()
![]()
Sadece Yiğit ile ben olalım @cookies i atalım armızdan ne dersinSu sıralamayı yenilemek gerekecek @serhatt yine en altta kalır @Harunnn60 ile @kerem in modası çabuk geçti yerlerine @Yiğitt le @cookies i eklemeli@mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @DarkLegenD @vadikızı @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @sokak sanati @gözlemci @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 60282
Şu atlı fotoyu bi de bana göstersene yaAtlı fotoğrafın da güzeldi bu dokunuşla tam oldu.![]()
![]()
Şu atlı fotoyu bi de bana göstersene ya![]()
forumda bunu giyip gezersin artık
Senden korunmalı baştaforumda bunu giyip gezersin artıktaliplerin arttı koruma şart
![]()
Sevdiğin biri veya sevgilin mi var,niye hiç yüz vermiyorsunSenden korunmalı başta![]()
ben istersem nükleer sığınakta korun kaçamazsınSenden korunmalı başta![]()
Ay balığın olayım yüzeyim nehirlerinde..Köyden anlık yollayayım.
@Çiğdem- ve @mrt-06 estetiğe dikkat...@Billy Kane sana layık olmaya çalışıyorum.
@Ahmed @serhatt @cookies @xemrexxx @sokak sanati @Dosi @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 60281
Yok artık 😱 Bak @xemrexxx ye ne demiştim senle ilgili ama yanıldım 😱 Demek @cookies i başından salmak için sahibim var deyip durdun 😱@Yiğitt de kabul ederse talibim kendilerine![]()
Sahibim var derken kalp sahibimi?Kalbimin Sahibinin @Yiğitt olmadığını ne biliyorsun![]()
Napiyim aklımı başımdan aldıSahibim var derken kalp sahibimi?Bende hayatında biri var sandım
Bak bildirimleri kaçırıyorsun. Performansın çok düşmüş. Aşk yaramadı sana![]()