Şu yukarda kara gölgede @Maskeli Fedai gibiBugün Ankara'da yağmur yağdı ve sizin bayrağınız göklerde açıldı. @xemrexxx @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Thequeer @GAY1i @Çiğdem- @Harunnn60
Şu yukarda kara gölgede @Maskeli Fedai gibiBugün Ankara'da yağmur yağdı ve sizin bayrağınız göklerde açıldı. @xemrexxx @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @sokak sanati @Billy Kane @MasacRE- @Thequeer @GAY1i @Çiğdem- @Harunnn60
Ohaaaa çok yakışıklısın. 😱 Bir ameliyat bu kadar mı değiştirir yüzü, güzel olmuş valla. @Çiğdem-Köyden anlık yollayayım.
@Çiğdem- ve @mrt-06 estetiğe dikkat... @Billy Kane sana layık olmaya çalışıyorum. @Ahmed @serhatt @cookies @xemrexxx @sokak sanati @Dosi @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 60281
Baya esmermişsin, yada güneş yakmışKöyden anlık yollayayım.
@Çiğdem- ve @mrt-06 estetiğe dikkat... @Billy Kane sana layık olmaya çalışıyorum. @Ahmed @serhatt @cookies @xemrexxx @sokak sanati @Dosi @S.G.A.T.
Yanliz bacaklarla üst taraf arasındaki ten farkina forOhaaaa çok yakışıklısın. 😱 Bir ameliyat bu kadar mı değiştirir yüzü, güzel olmuş valla. @Çiğdem-
Bu Kanal D'ci Yiğit olamaz. Sakalsız, minyon tipli birini bekliyordum.Köyden anlık yollayayım.
Ay saçmalama eski fotoyla bak bakalım, burun dışında bir değişim olmadı.Ohaaaa çok yakışıklısın. 😱 Bir ameliyat bu kadar mı değiştirir yüzü, güzel olmuş valla. @Çiğdem-
Akarsu, çayır diyoruz aslında.Baya esmermişsin, yada güneş yakmış
Göl mü bu?
Kanal D’ciler yakışıklı oluyor demi @MasacRE-Bu Kanal D'ci Yiğit olamaz. Sakalsız, minyon tipli birini bekliyordum.
Hemen bacaklarıma zoom yapmışsın bakıyorum daYanliz bacaklarla üst taraf arasındaki ten farkina for
Gayet net belli oluyor zoom A gerek yok @destere olsa kesin zoomlardi ama bacak omuza seven bir arkadaşımızdıAy saçmalama eski fotoyla bak bakalım, burun dışında bir değişim olmadı.
Akarsu, çayır diyoruz aslında.
Güneş yaktı normalde ortayımdır.
Kanal D’ciler yakışıklı oluyor demi @MasacRE-
Hemen bacaklarıma zoom yapmışsın bakıyorum da
Şort giymemiş o zaman.Yanliz bacaklarla üst taraf arasındaki ten farkina for
Mahsun Kırmızıgül'ün yapımlarına iyi gidersin. Kara kaşlı, kara gözlü ve sert bakışlı.Ay saçmalama eski fotoyla bak bakalım, burun dışında bir değişim olmadı.
Hollywoodluk biriyim ben, çatlaMahsun Kırmızıgül'ün yapımlarına iyi gidersin. Kara kaşlı, kara gözlü ve sert bakışlı.
Benimde aklıma geldi ama bence @cookies yapışır Yiğit'e @serhatt artık yalnız olmadığını söyledi defalarca
Ay saçmalama eski fotoyla bak bakalım, burun dışında bir değişim olmadı.
Su sıralamayı yenilemek gerekecek @serhatt yine en altta kalır @Harunnn60 ile @kerem in modası çabuk geçti yerlerine @Yiğitt le @cookies i eklemeli @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @DarkLegenD @vadikızı @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @sokak sanati @gözlemci @ozmoturk
Su sıralamayı yenilemek gerekecek @serhatt yine en altta kalır @Harunnn60 ile @kerem in modası çabuk geçti yerlerine @Yiğitt le @cookies i eklemeli @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @DarkLegenD @vadikızı @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @sokak sanati @gözlemci @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 60282
Burun dışından değil içinden oldum, antilerin uydurmasıdır kalan.
Sen de mi aşık oldun bana?Bu konuya birkaç kez daha girersem Kanal D fanı olacağım. @Yiğitt
Biscolata erkeklerine benziyorsun kavruk kavruk.Köyden anlık yollayayım.
Su sıralamayı yenilemek gerekecek @serhatt yine en altta kalır @Harunnn60 ile @kerem in modası çabuk geçti yerlerine @Yiğitt le @cookies i eklemeli @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @DarkLegenD @vadikızı @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @sokak sanati @gözlemci @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 60282
Burun dışından değil içinden oldum, antilerin uydurmasıdır kalan.
Sen de mi aşık oldun bana?