Yani platonik olmayan aşk sandım seninkini.Napiyim aklımı başımdan aldı
Sen ne sahibi sandın be
Sadece kalbindemi biri var yoksa hayatında da varmı o kişi?
Aklın başından gitmiş he. Yorumsuz bir sürü klip konum var
Yani platonik olmayan aşk sandım seninkini.Napiyim aklımı başımdan aldı
Sen ne sahibi sandın be
Malesef platonik adam yüz vermiyor banaYani platonik olmayan aşk sandım seninkini.
Sadece kalbindemi biri var yoksa hayatında da varmı o kişi?
Aklın başından gitmiş he. Yorumsuz bir sürü klip konum var
Köyden anlık yollayayım.
@Çiğdem- ve @mrt-06 estetiğe dikkat... @Billy Kane sana layık olmaya çalışıyorum. @Ahmed @serhatt @cookies @xemrexxx @sokak sanati @Dosi @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 60281
Ohaaaa çok yakışıklısın. 😱 Bir ameliyat bu kadar mı değiştirir yüzü, güzel olmuş valla. @Çiğdem-
Aaa bu koca herifin ne işi var bu forumda çocuk çocuğun gençlerin içinde ayoll kovun gitsin @xBUGRAx @serhattYanliz bacaklarla üst taraf arasındaki ten farkina for
Eski sen olmadığın belli.Malesef platonik adam yüz vermiyor bana
Görmüyorum ki Zeynepçim ben eski ben değilim
aç nuri alço operasyon müziğini bitir yiğitim işini bence
hiç erkek akraban yok mu amazon kadınları mı dolu forumdaBir ara Fav10 aile ağıcımı çıkaracam çok karıştı eltilerim görümcelerim ablalarım. @xBUGRAx
Bir ara Fav10 aile ağıcımı çıkaracam çok karıştı eltilerim görümcelerim ablalarım. @xBUGRAx
Ortalık çok katrıştı xemrexxx kızın çıkabilir Zaten anasını arıyorsun kaç gündür Ankarada mavi gözlü diyehiç erkek akraban yok mu amazon kadınları mı dolu forumda
Sen varsın ya erkek olarak. Bu da kendini erkekten saymıyor. @Çiğdem-hiç erkek akraban yok mu amazon kadınları mı dolu forumda
beni saymamışsın ki ben ne oluyorum kayınço-bacanak-dünür???Sen varsın ya erkek olarak. Bu da kendini erkekten saymıyor. @Çiğdem-
Erkek baldız.beni saymamışsın ki ben ne oluyorum kayınço-bacanak-dünür???
Dur tövbe de. 😱Kızın çıkabilir diye bosa demedim ayoll @xemrexxx