Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,084
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Diğer Pixar filmlerine oranla hedef kitleyi tamamen çocuklara yönelik yapmışlar. Sadece çocuklar için değil deniyor ama bence hikaye, filmi çocuk gözüyle izleyince zevk alabiliyoruz. Kesinlikle bir Toy Story veya Vol-i değil ve kesinlikle aldığı puan fazlasıyla abartı. Monster Inc.' filminin de bir hayli gerisinde.
Filmi genel olarak beğenmedim ama beğendim. Film boyunca beğenme ve beğenmeme duygularım çatıştı durdu âdeta. Oldukça güzel sahneleri vardı ama genel olarak bana hitap edemedi. Insanı kontrol eden mekanizmalar fikri pek hoşuma gitmedi, öyle sevinç ile üzüntünün macerası filan bunlar da çocukcaydı.
Yine de en en en son sahnesi ile gönlümü aldı ve devam filmini izleme kararı verdim.
Bu arada filmin parodi videoları da çok iyi.
7.0/10
(Kediye şükretsin)
Filmi genel olarak beğenmedim ama beğendim. Film boyunca beğenme ve beğenmeme duygularım çatıştı durdu âdeta. Oldukça güzel sahneleri vardı ama genel olarak bana hitap edemedi. Insanı kontrol eden mekanizmalar fikri pek hoşuma gitmedi, öyle sevinç ile üzüntünün macerası filan bunlar da çocukcaydı.
Yine de en en en son sahnesi ile gönlümü aldı ve devam filmini izleme kararı verdim.
O kedi sahnesi kesinlikle filmin en iyi sahnesiydi. Kedilere olan sevgim daha bi arttı.
Bu arada filmin parodi videoları da çok iyi.
7.0/10
(Kediye şükretsin)