TV Hugo

Küfür edilip edilmediği gizemini @Sherlock un bile çözemeyeceği programdır :A
Küfür olayı yaşanmıştır :A Yapımcı açıklamıştı 2016'da :A

Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’ye konuşan Manas, olayı kendisine o dönem Garipoğlu’nun da anlattığını belirterek, “Biz o dönem Teknoloji Holding olarak Tolga ile ortaktık. Şirketin yüzde 45’i bizde yüzde 55’i Tolga’ya aitti. O küfür olayı doğruydu. Tolga bana kendisi aktardı. Adana’dan biri telefonla yayına bağlanıyor. Önce Hugo’ya küfrediyor. Tolga, telefondaki kişiyi uyarıyor. Bu sefer Tolga’ya küfrediyor. Tabi Tolga profesyonel bir yayıncıydı. Durumu idare ediyor” diye konuştu.

Ayriyeten bu olaya ait 2 tane de köşe yazısı var :D

Utku beyciğim, @xdragxx çözmüş gizemi sanırım. Makaleler falan bir şeyler atmış baksanıza. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and xdragxx
Olay 93'te falan patlak vermedi sen Tolga Abiciginin söyledigine inanacaksan ohooo. :A Yalniz degildim sahitlerim var. :A
Tolga abicik yalanlıyor zaten, ona dayanarak söylemiyorum :A @xdragxx de yazmış yukarıda köşe yazısı var diye. Al bak o köşe yazısı. Ekşi'de bir ara kafayı yemişti millet bu olayı çözebilmek için ama en fazla bulabildikleri bunlar oldu ve maalesef bunlar olayı kanıtlamıyor :A

1MpNWA.jpg

Tolga abicik yalanlıyor zaten, ona dayanarak söylemiyorum :A @xdragxx de yazmış yukarıda köşe yazısı var diye. Al bak o köşe yazısı. Ekşi'de bir ara kafayı yemişti millet bu olayı çözebilmek için ama en fazla bulabildikleri bunlar oldu ve maalesef bunlar olayı kanıtlamıyor :A

1MpNWA.jpg
Niye taktiniz bu olaya bu kadar anlamadim, bu olayin gizemli oldugunu ilk kez bu konuda gördüm. :A

Küfür ettiyse etti cok normal, RTL, arte+ ve ZDF'in canli yayinlarinda neler gördük biz. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Onları görmüştüm ben zaten Şerlok beyciğim de bunlar kanıtlamaya yeterli değil :A O anın videosu çıkmadığı sürece kanıtlanamaz :A
Bi tane değil iki tane köşe yazısı var :A Ben doğru olduğunu düşünüyorum ama bi yandan da doğru olsa şimdiye o küfürü eden ortaya çıkardı diyorum :D

• Beğendim
Onları görmüştüm ben zaten Şerlok beyciğim de bunlar kanıtlamaya yeterli değil :A O anın videosu çıkmadığı sürece kanıtlanamaz :A

Videosu falan çıkmaz Utku beyciğim, unutalım o işi. :A Sanırım sonsuza dek bu bilinmezle yaşayacağız. :A Bir de kendini Pokemon sanıp camdan atlayan bir çocuk yüzünden Pokemon’un yayından kaldırıldığı söylenir. :A Bu muhabbetler aklıma onu getirdi. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and xdragxx
Videosu falan çıkmaz Utku beyciğim, unutalım o işi. :A Sanırım sonsuza dek bu bilinmezle yaşayacağız. :A Bir de kendini Pokemon sanıp camdan atlayan bir çocuk yüzünden Pokemon’un yayından kaldırıldığı söylenir. :A Bu muhabbetler aklıma onu getirdi. :A
Pokeman sanıp niye atlıyor kendini bari Süperman sansaymış :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Niye taktiniz bu olaya bu kadar anlamadim, bu olayin gizemli oldugunu ilk kez bu konuda gördüm. :A

Küfür ettiyse etti cok normal, RTL, arte+ ve ZDF'in canli yayinlarinda neler gördük biz. :A
Küfür edilip edilmemesi değil olay. Herkesin böyle bir şey olduğunu hatta canlı olarak izlediğini iddia etmesi ama hiçbir şekilde kanıtlanamaması. Böyle böyle büyüdü işte olay, millet çıldırdı bir ara kanıtlayabilmek için ama nafile :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and kerem
Küfür edilip edilmemesi değil olay. Herkesin böyle bir şey olduğunu hatta canlı olarak izlediğini iddia etmesi ama hiçbir şekilde kanıtlanamaması. Böyle böyle büyüdü işte olay, millet çıldırdı bir ara kanıtlayabilmek için ama nafile :A
Ben henüz dogmamis bir bebegim diye anons edip kendini ispatlamaya calisan mi dersin, Tanri'nin yanindan baglaniyorum diyen mi dersin, annemi öldürüp buzdolabina attim diyen mi dersin ne ararsan var bizde. :A

Türkiye'deki tek gizemli olay bu bence. Sunu da TV'den izlemistim. :A

• Güldürdün
Pokemon sanıp camdan atlayan çocuk olayı gerçek ya. Onun kim olduğu da belli, haberi yapılmıştı. Gerçekten de mal bir velet yüzünden kaldırılmıştı yayından Pokemon :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Mandela etkisi ya :A
Aynen, bilimsel açıklaması bu oluyormuş olayın :A Sen köşe yazılarından dolayı gerçek olduğunu düşünüyorum demişsin de bence o yıllarda birileri attı ortaya öyle bir şey, yayıla yayıla sürdü yıllarca. Onun etkisiyle herkes izlediğini sandı o olayı :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Pokemon sanıp camdan atlayan çocuk olayı gerçek ya. Onun kim olduğu da belli, haberi yapılmıştı. Gerçekten de mal bir velet yüzünden kaldırılmıştı yayından Pokemon :A
Pokemonun bir bölümünde ışıklar yüzünden izleyenlerin gözünde hasar oluştu iddiası vardı :A

• Güldürdün
Ben henüz dogmamis bir bebegim diye anons edip kendini ispatlamaya calisan mi dersin, Tanri'nin yanindan baglaniyorum diyen mi dersin, annemi öldürüp buzdolabina attim diyen mi dersin ne ararsan var bizde. :A

Senin de kaçırmadığın program yok ha. Flash TV izlemek ne ya :A Neyse ki bunun videosu var en azından da kız böyle bir şey uydurmuş deyip geçebiliriz :A

• Güldürdün
Reactions: kerem

Bu olaylar eskiden çoktu ya. Barış Mançoyum diyen küçük bir çocuk vardı :A

• Güldürdün
Reactions: kerem