Hadi ya onu duymamıştım bak. Benim de gözler bozuk. Çok da izlerdim Pokemon o zaman. Demek sebebi buymuş
Hadi ya onu duymamıştım bak. Benim de gözler bozuk. Çok da izlerdim Pokemon o zaman. Demek sebebi buymuş
Tamam şimdi bakınca hatırladım. Hadi bu neyse, epilepsi hastalarını etkiliyor olabilir gerçekten. Bende olmadığı için öyle bir şey, nasıl etki yarattığını bilemem. Ama bizim ülkede komple yasaklanma sebebi felaketDetay için pokemon yasaklanan bölüm yaz onedioda falan var konusu
Senin de kaçırmadığın program yok ha. Flash TV izlemek ne ya Neyse ki bunun videosu var en azından da kız böyle bir şey uydurmuş deyip geçebiliriz
Hakkatten ben neden Flash TV izlemisim ya?Bu olaylar eskiden çoktu ya. Barış Mançoyum diyen küçük bir çocuk vardı
O dönem hele ki canlı yayında böyle bir olay yaşanmadığı için ilgi çekiciymiş. Hoş şimdi de canlı yayında küfür edilince olay oluyor ya neyse.Nesi ilgi cekici anlamadim, alt tarafi küfür ediyor iste. Saklanmasi ilgi cekiyor sanirim.
O ne ki? Bizim programlarda neler oldugunu bir bilsen hic ilgini cekmez bence.O dönem hele ki canlı yayında böyle bir olay yaşanmadığı için ilgi çekiciymiş. Hoş şimdi de canlı yayında küfür edilince olay oluyor ya neyse.