bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ben de hatırlayamadım işte adını, buydu oyun.
Ben en çok Sporty'yi seviyordum en az o çıkıyordu. Ooo çok feci.
En sevdiğim oyunlardan birisi de buydu. Bunu oynamak isterdim. Dalgacı ile Dişlek oyunu.
@bazinga, @Emre Ozansoy, @xdragxx.
En sevdiğim oyunlardan birisi de buydu. Bunu oynamak isterdim. Dalgacı ile Dişlek oyunu.
@bazinga, @Emre Ozansoy, @xdragxx.
Fırlatmaca oyunuydu sanırım. Hugo dışındaki oyunlar da iyi oluyordu.
İzlemişimdir bu bölümleri illa ki ama hatırlayamadım bu bölümü. (/
Evet, bir de koşu vardı. Ben asıl onu seviyordum.Fırlatmaca oyunuydu sanırım. Hugo dışındaki oyunlar da iyi oluyordu.
Cok iyi hatirliyorum, Adana'dan bir cocuk baglanip üst üste küfür etmisti. Niye sonradan olayi esrarengiz hale getirdiler onu anlamadim. Kendimden süphe edecegim yoksa. Internette mutlaka videosu vardir bence.Ben de hayal meyal hatırlıyorum ama malum küfür olayının gerçek olup olmadığının hala belli olmaması daha ilgi çekici bir olay.
İşte videosu vs. olmadığı ve Tolga Garipoğlu da öyle bir şey yaşanmadı dediği için gerçekliği soru işaretine dönüşmüş. Çok ilgi çekici bir olaydı bir ara araştırmıştım.Cok iyi hatirliyorum, Adana'dan bir cocuk baglanip üst üste küfür etmisti. Niye sonradan olayi esrarengiz hale getirdiler onu anlamadim. Kendimden süphe edecegim yoksa. Internette mutlaka videosu vardir bence.
Börtü böcek buydu ben çok severdim kapışmalarını.Gümbürt Vagon’dur.
Kareli olan Börtü Böcek mi acaba onu anlamadım tam
Nesi ilgi cekici anlamadim, alt tarafi küfür ediyor iste. Saklanmasi ilgi cekiyor sanirim.İşte videosu vs. olmadığı ve Tolga Garipoğlu da öyle bir şey yaşanmadı dediği için gerçekliği soru işaretine dönüşmüş. Çok ilgi çekici bir olaydı bir ara araştırmıştım.
Nasıl izledin, internetten mi televizyondan mıCok iyi hatirliyorum, Adana'dan bir cocuk baglanip üst üste küfür etmisti. Niye sonradan olayi esrarengiz hale getirdiler onu anlamadim. Kendimden süphe edecegim yoksa. Internette mutlaka videosu vardir bence.
Tüplü TV'den canli izlemistik, o zaman internetimiz var miydi emin degilim.Nasıl izledin, internetten mi televizyondan mı
O zaman sana kötü bir haberim var, sen de izlediğini sanıyorsun ama gerçekte izlemedin o anı Nedenini de söyleyeyim. Bu küfür olayı taa 1993 yılında yaşanmış eğer gerçekten yaşanmışsa. İlk zamanları oluyor sanırım. E senin de yaşın o kadar büyük olmadığına göre o dönem canlı izlemiş olmana imkan yokTüplü TV'den canli izlemistik, o zaman internetimiz var miydi emin degilim.
Olay 93'te falan patlak vermedi sen Tolga Abiciginin söyledigine inanacaksan ohooo. Yalniz degildim sahitlerim var.O zaman sana kötü bir haberim var, sen de izlediğini sanıyorsun ama gerçekte izlemedin o anı Nedenini de söyleyeyim. Bu küfür olayı taa 1993 yılında yaşanmış eğer gerçekten yaşanmışsa. İlk zamanları oluyor sanırım. E senin de yaşın o kadar büyük olmadığına göre o dönem canlı izlemiş olmana imkan yok