TV Hugo

@Araf senin oyun bu herhalde ama hatırlayamadım adını. :A

1589986113852.png

Hep aramak istemişimdir...
Rahmetli babanemin telefonundan aramaya yeltenmişdim ama çevirmeli telefondu...çevirmeli ile katılanların çok zorlandığını hatırlıyorum.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de hayal meyal hatırlıyorum ama malum küfür olayının gerçek olup olmadığının hala belli olmaması daha ilgi çekici bir olay. :A
Cok iyi hatirliyorum, Adana'dan bir cocuk baglanip üst üste küfür etmisti. Niye sonradan olayi esrarengiz hale getirdiler onu anlamadim. Kendimden süphe edecegim yoksa. :D Internette mutlaka videosu vardir bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Cok iyi hatirliyorum, Adana'dan bir cocuk baglanip üst üste küfür etmisti. Niye sonradan olayi esrarengiz hale getirdiler onu anlamadim. Kendimden süphe edecegim yoksa. :D Internette mutlaka videosu vardir bence. :A
İşte videosu vs. olmadığı ve Tolga Garipoğlu da öyle bir şey yaşanmadı dediği için gerçekliği soru işaretine dönüşmüş. Çok ilgi çekici bir olaydı bir ara araştırmıştım. :A

• İlginç
Reactions: kerem
İşte videosu vs. olmadığı ve Tolga Garipoğlu da öyle bir şey yaşanmadı dediği için gerçekliği soru işaretine dönüşmüş. Çok ilgi çekici bir olaydı bir ara araştırmıştım. :A
Nesi ilgi cekici anlamadim, alt tarafi küfür ediyor iste. :A Saklanmasi ilgi cekiyor sanirim. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Nasıl izledin, internetten mi televizyondan mı :A

• Güldürdün
Tüplü TV'den canli izlemistik, o zaman internetimiz var miydi emin degilim. :A
O zaman sana kötü bir haberim var, sen de izlediğini sanıyorsun ama gerçekte izlemedin o anı :A Nedenini de söyleyeyim. Bu küfür olayı taa 1993 yılında yaşanmış eğer gerçekten yaşanmışsa. İlk zamanları oluyor sanırım. E senin de yaşın o kadar büyük olmadığına göre o dönem canlı izlemiş olmana imkan yok :A

• Güldürdün
O zaman sana kötü bir haberim var, sen de izlediğini sanıyorsun ama gerçekte izlemedin o anı :A Nedenini de söyleyeyim. Bu küfür olayı taa 1993 yılında yaşanmış eğer gerçekten yaşanmışsa. İlk zamanları oluyor sanırım. E senin de yaşın o kadar büyük olmadığına göre o dönem canlı izlemiş olmana imkan yok :A
Olay 93'te falan patlak vermedi sen Tolga Abiciginin söyledigine inanacaksan ohooo. :A Yalniz degildim sahitlerim var. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE