İnşallah, bol reyting diliyorum bize.Birinin kalemine, diğerinin oyunculuğuna doyamayacağımız bir yeni sezon dileği ile@Emre Ozansoy @TenTen @ahmetbey @Mr.At @Angelica @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 136196
İptal oldu reis. Çukur'un filmi de iptal olmuş.Yeraltı projesi ne oldu aga @Alemdar
Aaaa. Ben şok. Aras film var diyordu.Çukur'un filmi de iptal olmuş.
Maliyet problems broAaaa. Ben şok. Aras film var diyordu.
Deniz Can'ım.Birinin kalemine, diğerinin oyunculuğuna doyamayacağımız bir yeni sezon dileği ile@Emre Ozansoy @TenTen @ahmetbey @Mr.At @Angelica @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 136196
Aaa bunu beklemiyordum.İptal oldu reis. Çukur'un filmi de iptal olmuş.
Benim duyduğum kadarıyla yani Kerem Çatay risk alırsa filmi çekebilir. Ama maliyeti cidden yüksek bir film. O yüzden şimdilik gelişme yok. Anca Kerem Çatay derse ay yapım bu riske giriyor o zaman film yapılır @TenTenAaa bunu beklemiyordum.
Hudutsuz Sevda olarak kalacakmış. Son durum bu.Dizinin yeni sezon ilk bölüm senaryosu Bahadır Özdener'den tarafından Deniz Can Aktaş'a teslim edildi (Londra'da). Dizi bence bir an önce transferlere başlamalı.
Şu isim işi belli oldu mu ? Yeni sezon tarihi ne zaman gibi ? Onları öğrenemedim de @cokiyitvci
Dizinin ana hikayesi 63. bölüm itibariyle bitti agam. 64. bölüm ile ya bizim istediğimiz şekilde devam ederiz (aksiyon, az biraz laf) ya da dizi maalesef umduğu ilgiyi göremez (bana gelen bilgi Yeraltı'nın senaryosunun bir kısmı işlenecek).Yeni sezondan hiç umudum yok ama bakalım, Çarpıntı ya da Veliaht'a geçeceğim gibi@Alemdar
çok riskli durum tutarsa devam eder zaten ama tutmazssa ya atv ile arayı düzeltip oraya proje yapmalılar yada necati şaşmaz ile anlaşıp pana film olarak yeni iş yapmalılar benceDizinin ana hikayesi 63. bölüm itibariyle bitti agam. 64. bölüm ile ya bizim istediğimiz şekilde devam ederiz (aksiyon, az biraz laf) ya da dizi maalesef umduğu ilgiyi göremez (bana gelen bilgi Yeraltı'nın senaryosunun bir kısmı işlenecek).
Şimdi Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener bu yeni konsepti tutturur, sen ya da ben izleriz izlemeyiz orası ayrı mevzu. Ama içimde kuşku yok değil. EDHO'da hikayeler değişti fakat dizi en kötü 8 reyting alıyordu. Kurtlar Vadisi Pusu da kaç hikayeler değişti, onların dönemde en aşağı (TNT zamanı hariç) 10-11'leri görüyorlardı.
Ama Hudutsuz Sevda 7'yi geçemedi ki rahat kitlesi var izlerler diyelim 😂 O yüzden ilk 3-4 bölüm reytingleri çok önemli, bu konsept tutarsa RŞ ve BÖ Fatih Aksoy ile problem yaşamadığı sürece Hudutsuz Sevda'da sezonlar boyu devam eder usta. @Emre Ozansoy
atv ile olan anlaşmazlık tamamen ticari mesele ki, atv ile yeniden anlaşmak kolay. Ömer Numanoğlu bir gün gider veya araya büyükler girer barışılır.çok riskli durum tutarsa devam eder zaten ama tutmazssa ya atv ile arayı düzeltip oraya proje yapmalılar yada necati şaşmaz ile anlaşıp pana film olarak yeni iş yapmalılar bence

Yok zaten NOW'ım istemiş Miray'ı. Ama iş yapımcı da kaldı. Hatta yapımcı ile görüştü geçen ay Miray. Umarım anlaşırlar ve yeni sezonda olur.Bahadır Özdener sezon finali yemeğinden görüntü atmış. İki ihtimal görüyorum.
1) Bahadır abi sadece eskileri hatırlatan bir paylaşımda bulundu, arayı sıcak tutmak için.
2) Miray Daner yeni sezonda devam ediyor.
Bazı yerler aylardır Miray'ın diziden ayrılmasının yem olduğunu söylüyordu, umarım doğru değildir. 😂
@cokiyitvci @Emre Ozansoy @ahmetbey @Mr.At @batuhankaralar @Angelica @ömer karataş @TenTen
Ekli dosyayı görüntüle 136287
İlk defa haber aldığım bir kaynak, geçen ay ki görüşmeyi doğruladı hatta 3. Sezon anlaşması yapıldı diye duydum 🥶Yok zaten NOW'ım istemiş Miray'ı. Ama iş yapımcı da kaldı. Hatta yapımcı ile görüştü geçen ay Miray. Umarım anlaşırlar ve yeni sezonda olur.![]()
İnşallah, herkes çok istiyor çünkü. ❤️İlk defa haber aldığım bir kaynak, geçen ay ki görüşmeyi doğruladı hatta 3. Sezon anlaşması yapıldı diye duydum 🥶
Bahadır Özdener sezon finali yemeğinden görüntü atmış. İki ihtimal görüyorum.
1) Bahadır abi sadece eskileri hatırlatan bir paylaşımda bulundu, arayı sıcak tutmak için.
2) Miray Daner yeni sezonda devam ediyor.
Bazı yerler aylardır Miray'ın diziden ayrılmasının yem olduğunu söylüyordu, umarım doğru değildir. 😂
@cokiyitvci @Emre Ozansoy @ahmetbey @Mr.At @batuhankaralar @Angelica @ömer karataş @TenTen
Ekli dosyayı görüntüle 136287
Yok dayı ben istemem 😂İnşallah, herkes çok istiyor çünkü. ❤️
inşallah ablamMiray devam edeceğini sanmıyorum