cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,462
- Puanı
- 1,060
Bahadır Özdener, annesini kaybetmiş. Mekanı cennet olsun.Ben özel bir 3. Sezon bekliyorum![]()
Bahadır Özdener, annesini kaybetmiş. Mekanı cennet olsun.Ben özel bir 3. Sezon bekliyorum![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah sabır versinBahadır Özdener, annesini kaybetmiş. Mekanı cennet olsun.![]()
Allah rahmet eylesinBahadır Özdener, annesini kaybetmiş. Mekanı cennet olsun.![]()
Çok üzücü. Keşke annelerimiz ölümsüz olsa. ❤️bahadır özdener'in annesinin cenzesinden
Evet inşallah hemen barışırlar tamamen.Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz burada da yan yana gelmemiş 😱 Bunlar ne zaman barışacak ?
Len Raci Oktay'la kalacağına gitsene abinin yanına @batuhankaralar @Emre Ozansoy @ömer karataş @cokiyitvci
fırsatı kaçırdığına üzüldün sanırımBu adamın ünlenip karısını bırakması geldi aklıma.![]()
Kadına üzüldüm.fırsatı kaçırdığına üzüldün sanırım![]()

İnşallah, bol reyting diliyorum bize.Birinin kalemine, diğerinin oyunculuğuna doyamayacağımız bir yeni sezon dileği ile@Emre Ozansoy @TenTen @ahmetbey @Mr.At @Angelica @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 136196
İptal oldu reis. Çukur'un filmi de iptal olmuş.Yeraltı projesi ne oldu aga @Alemdar
Aaaa. Ben şok. Aras film var diyordu.Çukur'un filmi de iptal olmuş.
Maliyet problems broAaaa. Ben şok. Aras film var diyordu.