Çok üzücü. Keşke annelerimiz ölümsüz olsa. ❤️bahadır özdener'in annesinin cenzesinden
Evet inşallah hemen barışırlar tamamen.Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz burada da yan yana gelmemiş 😱 Bunlar ne zaman barışacak ?
Len Raci Oktay'la kalacağına gitsene abinin yanına @batuhankaralar @Emre Ozansoy @ömer karataş @cokiyitvci
fırsatı kaçırdığına üzüldün sanırımBu adamın ünlenip karısını bırakması geldi aklıma.![]()
Kadına üzüldüm.fırsatı kaçırdığına üzüldün sanırım![]()

İnşallah, bol reyting diliyorum bize.Birinin kalemine, diğerinin oyunculuğuna doyamayacağımız bir yeni sezon dileği ile@Emre Ozansoy @TenTen @ahmetbey @Mr.At @Angelica @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 136196
İptal oldu reis. Çukur'un filmi de iptal olmuş.Yeraltı projesi ne oldu aga @Alemdar
Aaaa. Ben şok. Aras film var diyordu.Çukur'un filmi de iptal olmuş.
Maliyet problems broAaaa. Ben şok. Aras film var diyordu.
Deniz Can'ım.Birinin kalemine, diğerinin oyunculuğuna doyamayacağımız bir yeni sezon dileği ile@Emre Ozansoy @TenTen @ahmetbey @Mr.At @Angelica @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 136196
Aaa bunu beklemiyordum.İptal oldu reis. Çukur'un filmi de iptal olmuş.
Benim duyduğum kadarıyla yani Kerem Çatay risk alırsa filmi çekebilir. Ama maliyeti cidden yüksek bir film. O yüzden şimdilik gelişme yok. Anca Kerem Çatay derse ay yapım bu riske giriyor o zaman film yapılır @TenTenAaa bunu beklemiyordum.