cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,236
- Puanı
- 1,060
Oğuz devam etmeli yeni sezonda. Umarım Bahadır Özdener yeni hikayede kendine yer verir. Ölmeden ayrılması saçma olurYakışıklı komutanım yine olay.@xemrexxx @Alemdar
Ekli dosyayı görüntüle 135750
Ekli dosyayı görüntüle 135751
Aynen kendini dinlemiştir yalnız kalarak uzun süre.Oğuz devam etmeli yeni sezonda. Umarım Bahadır Özdener yeni hikayede kendine yer verir. Ölmeden ayrılması saçma olur
Bu arada yeni sezon tüyosu için başlangıç sorusu : Halil İbrahim nerede ? 😂 Bunun cevabını yeni sezon fragmanında öğreniriz. Bizim Halo dağlara çıkmıştır yine 😂
Ben özel bir 3. Sezon bekliyorumAynen kendini dinlemiştir yalnız kalarak uzun süre.![]()
![]()
2. Sezon başlangıcı Halil İbrahim yarı çıplak idi.Ben özel bir 3. Sezon bekliyorum![]()
Bahadır Özdener, annesini kaybetmiş. Mekanı cennet olsun.Ben özel bir 3. Sezon bekliyorum![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah sabır versinBahadır Özdener, annesini kaybetmiş. Mekanı cennet olsun.![]()
Allah rahmet eylesinBahadır Özdener, annesini kaybetmiş. Mekanı cennet olsun.![]()
Çok üzücü. Keşke annelerimiz ölümsüz olsa. ❤️bahadır özdener'in annesinin cenzesinden
Evet inşallah hemen barışırlar tamamen.Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz burada da yan yana gelmemiş 😱 Bunlar ne zaman barışacak ?
Len Raci Oktay'la kalacağına gitsene abinin yanına @batuhankaralar @Emre Ozansoy @ömer karataş @cokiyitvci
fırsatı kaçırdığına üzüldün sanırımBu adamın ünlenip karısını bırakması geldi aklıma.![]()
Kadına üzüldüm.fırsatı kaçırdığına üzüldün sanırım![]()