cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,329
- Puanı
- 1,060
Demek ki birlikte yazıyorlar. 😁 Jenerikte onun da ismi yazsın bari
Demek ki birlikte yazıyorlar. 😁 Jenerikte onun da ismi yazsın bari
Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Taner Turan, ve Yıldırım Gucuk 😂 4 kişi de söylediBiliyoruz birlikte yazdıklarını da gizlemeye çalıştıkça ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.![]()
Gizlemesin1 haftadır Raci Şaşmaz paylaşan Bahadır Özdener en son EDHO'nun başlarında böyle hareketlerde bulunurdu. Neler oluyor ulan ? İsmini mi gizlemicek artık ? 😂
@Emre Ozansoy @ömer karataş @TenTen @cokiyitvci @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 135262
Anlamadım gitti belki de ... yer altı ?Gizlemesin![]()
Yeraltı sanmıyorum. Keşke olsa. NOW'ım kapar anında.Anlamadım gitti belki de ... yer altı ?
NOW'a söyle yapsınlar işteYeraltı sanmıyorum. Keşke olsa. NOW'ım kapar anında.![]()
Bir gelişme duyarsam sana söylerim anında, söz.NOW'a söyle yapsınlar işteMaliyete çok bakmadan hafif edho tadında güzel olur bakarsın AB'yi alırız Kızılcık ve Uzak Şehir'den
![]()
Bekliyorum gerekli yerlere ulaştırBir gelişme duyarsam sana söylerim anında, söz.![]()
Bence yine Medyapım ile olur. Hayırlısı.Bekliyorum gerekli yerlere ulaştırAma ben Medyapım'la yapacaklarından şüpheliyim Yeraltı'yı o yüzden NOW olur mu bilemiyorum
İsmini artık kolay kolay kullanamaz ama yazdığını biliyoruz1 haftadır Raci Şaşmaz paylaşan Bahadır Özdener en son EDHO'nun başlarında böyle hareketlerde bulunurdu. Neler oluyor ulan ? İsmini mi gizlemicek artık ? 😂
@Emre Ozansoy @ömer karataş @TenTen @cokiyitvci @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 135262
Yeni sezonda o konsepte dönebilir, o da olur.İsmini artık kolay kolay kullanamaz ama yazdığını biliyoruz
Ayrıca Yeraltı iptal. Onun yerine Hudutsuz'u o konsepte dönüştürecekler diye duydum ne kadar işe yarar bilemiyorum.
Maalesef becerebildikleri için işe yarar benceİsmini artık kolay kolay kullanamaz ama yazdığını biliyoruz
Ayrıca Yeraltı iptal. Onun yerine Hudutsuz'u o konsepte dönüştürecekler diye duydum ne kadar işe yarar bilemiyorum.
Bir zahmet becersinler artıkMaalesef becerebildikleri için işe yarar bence![]()
Bizimkiler öyle Batu be gerizekalılık hat safada 😂Bir zahmet becersinler artıkKoca KV'nin EDHO'nun kredisini bir sezonda yiyip bitirdiler nasıl iş anlamadım
![]()
Aaa şok 😱😱😃😃Raci Şaşmaz sette ve dizide olduğu kanıtlandı 😂 Deli bunlar harbiden insan bir dikkat eder 😂 @Emre Ozansoy @ömer karataş @TenTen @batuhankaralar @Mr.At @Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 135293