NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Yeni bir değişiklik olmazsa Deniz Can Aktaş, Burak Sevinç, Caner Kurtaran ve Koray Şahinbaş devam edecek. Anlık gelişiyor olaylar.

Geçen gün Burak Sevinç'e Tims&B Productions teklif götürmüştü (Teşkilat), şimdi devam denildi. :A @Alemdar
Vay vay vay çakal Tims 😂

Miray'a da teklif götürdü Teşkilat ekibi. Oradan çıkan bir oyuncu illaki gelecek ama bakalım kim olur? 😅😂
Miray gidebilir bence

Miray'a da teklif götürdü Teşkilat ekibi. Oradan çıkan bir oyuncu illaki gelecek ama bakalım kim olur? 😅😂
Miray Daner adını hiç duymadım ama ben Burak Sevinç 'Halo' ile devam edilecek denildiğinden beri bayağı bir teklif aldı. Hayırlısı olsun kendisi ile ilgili. :bhr:

• Beğendim
Reactions: TenTen
Onu öldürüyoruz. Bize pusu kuranların sonu, bir puslu gecede ölümü tatmaktır. Damlanın sonu bu olacak. :)
Acılara yürüyoruz. :A

0

• Güldürdün
Reactions: Alemdar and TenTen
Ölenler arasında ikinci en sevineceğim kişi Sema olacak. İki sezon boyunca habire dedikodu yapıp bilip bilmeden ortalığı karıştırdı. Ölmesi ile rahat edicem.

Geldi yine tipini sevdiğimiz. (Didem)
Ayrıca, Damla sen Esma'nın diziden ayrılma sebebiysen bir kez daha ölmeyi hak ettin. 😡
Zeynep, şu kabul etme işini yaparak sende ölmeyi hak ettin. Bu kadar gıcık bir karekter olabilir mi ya. Barış ayağına her bir şeyi iki sezondur yapıyor. 😡😡

Geldi yine tipini sevdiğimiz. (Didem)
Ayrıca, Damla sen Esma'nın diziden ayrılma sebebiysen bir kez daha ölmeyi hak ettin. 😡
Zeynep, şu kabul etme işini yaparak sende ölmeyi hak ettin. Bu kadar gıcık bir karekter olabilir mi ya. Barış ayağına her bir şeyi iki sezondur yapıyor. 😡😡
Ya çıksa da rahatlasak artık

• Aynen
Reactions: TenTen

Forum İstatistikleri

Konular
174,448
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox