Burak için mi hayırlı olsun yoksa Miray için mi? 😁Miray Daner adını hiç duymadım ama ben Burak Sevinç 'Halo' ile devam edilecek denildiğinden beri bayağı bir teklif aldı. Hayırlısı olsun kendisi ile ilgili.![]()
Burak için mi hayırlı olsun yoksa Miray için mi? 😁Miray Daner adını hiç duymadım ama ben Burak Sevinç 'Halo' ile devam edilecek denildiğinden beri bayağı bir teklif aldı. Hayırlısı olsun kendisi ile ilgili.![]()
İkisi için de.Burak için mi hayırlı olsun yoksa Miray için mi? 😁
Fikret'imiz bizimle.Miray Daner adını hiç duymadım ama ben Burak Sevinç 'Halo' ile devam edilecek denildiğinden beri bayağı bir teklif aldı. Hayırlısı olsun kendisi ile ilgili.![]()
Esma'mız da yanımızda olmalı.Fikret'imiz bizimle.
Onu öldürüyoruz. Bize pusu kuranların sonu, bir puslu gecede ölümü tatmaktır. Damlanın sonu bu olacak.Damla'mız da.![]()
Acılara yürüyoruz.Onu öldürüyoruz. Bize pusu kuranların sonu, bir puslu gecede ölümü tatmaktır. Damlanın sonu bu olacak.![]()
Seni çok sevmiştik. Ama arkamızdan hançerlemeye kalkmayacaktın. Bu akşam seni bitiriyoruz. 😁Acılara yürüyoruz.
![]()
Cemal ve Nergis düğünü görmeden bitecek dizi 😂 Ah ahhhÖlenler arasında ikinci en sevineceğim kişi Sema olacak. İki sezon boyunca habire dedikodu yapıp bilip bilmeden ortalığı karıştırdı. Ölmesi ile rahat edicem.
Bakak görek. Belki Zeynep & Halil düğününde birbirlerine cilve yaparlar 😁😁Cemal ve Nergis düğünü görmeden bitecek dizi 😂 Ah ahhh
Ya çıksa da rahatlasak artıkGeldi yine tipini sevdiğimiz. (Didem)
Ayrıca, Damla sen Esma'nın diziden ayrılma sebebiysen bir kez daha ölmeyi hak ettin. 😡
Zeynep, şu kabul etme işini yaparak sende ölmeyi hak ettin. Bu kadar gıcık bir karekter olabilir mi ya. Barış ayağına her bir şeyi iki sezondur yapıyor. 😡😡
Şu reklam protokolü nedir ? Aksiyon sahnesi kesmek yakışıyor mu ?Didem hariç tüm kadınlar çok iyiydi dizide. Özleyeceğiz onları.![]()
NOW'ımda hep öyle genelde. 22.45 oldu mu anında reklama girilir.Şu reklam protokolü nedir ? Aksiyon sahnesi kesmek yakışıyor mu ?
Bölüm nasıl ama akıyor değil mi? 🤭🤭😂Şu reklam protokolü nedir ? Aksiyon sahnesi kesmek yakışıyor mu ?
Akıyor vallah. Ulan Ayşe 2 sezonda 3. koca be azgın çıktı budaBölüm nasıl ama akıyor değil mi? 🤭🤭😂
Yersen...
Zeynep haricî ölerek çıkan olmayacak dizide anlaşılan. 😄😄Akıyor vallah. Ulan Ayşe 2 sezonda 3. koca be azgın çıktı buda