NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Yeni Sezonda görmek istediğim;
Hilal İbrahim,Oğuz, Mecnun,Fikret,Kikalar,Esma,Gamze,Kemal, İskender. Gerisi olmasada olur.
Yeni Sezonda size iyi seyirler...
Haberlerini takip edeceğim. İçime sinerse, hikaye bir yerden beni alırsa izlerim. Ancak hatır/gönül münasebetiyle son 2 bölüm Tv'den izledim. Çokta iyi bölümler değildi.
Geçen hafta neden bu sezonun olmadığını burada yazan herkes ile hasbihal ettik. Damlanın ölmeyişi (senaryo dâhi yazılmadı) ve Didemin Zeynep'i vurması, (Zeynep baş karekter ve tıpkı dizideki Sema gibi son bölümler yazılması) enteresan kararlar. Hee Zeynep çıkmalıdır ama Didem üzerinden bir vurulma ile mi olmalıydı tartışılan konu bende o. Ben oturtamadım kafamda. Daha yüksek bir karekter yapmalıydı. Kikalar vursa bana daha mantıklı gelir. Yoksa Zeynep neden çıkıyor diye bir serzeniş yok bende. Çıkmak istedi. Anlaştılar ve çıktı.
Bende ki mesele onu senaryoya nasıl aktardığınız ve yedirdiğiniz ile alakalı. Olmamış. Russo meselesi dâhi havada kalmış..

Sözün özü 29 bölümlük sezon bitti. Umarım yeni sezon için beraber olabiliriz. Ama şu anlık benden bu kadar dostlar.. Yeni sezonda size keyifli seyirler.. 👋🏻👋🏻

İzlenir miydi bölüm?
Fena değildi ama son 30-40 dakikası tempo arttı klasik Hudutsuz Sevda yani 😂

bu sahne güzeldi daha çok işlenebilirdi ama vazgeçtiler maalesef miray daner'in yolu açık olsun inşallah ekibe'de başarılar diliyorum 3.sezon'da
Çok Halzey'cilik yapma Ömer, boşver çıktıysa diziden çıktı. Kalanlarla yolumuza devam edicez.
------

Diğer yan oyuncular bile uzun uzun yazdı ayrı ayrı teşekkür etti. İyi ki çıkmış diziden.

• Aynen
Reactions: TenTen
Fena değildi ama son 30-40 dakikası tempo arttı klasik Hudutsuz Sevda yani 😂

Çok Halzey'cilik yapma Ömer, boşver çıktıysa diziden çıktı. Kalanlarla yolumuza devam edicez.
------

Diğer yan oyuncular bile uzun uzun yazdı ayrı ayrı teşekkür etti. İyi ki çıkmış diziden.
Sezon boyunca hakkının yendiği diziye fazla bile iyi davranmış. :A

Güzel oyunculuk sergilese lafım yok dediğine 😂
Aşk dizisi miydi ki?
Bir aksiyon dizisinde olduğu kadar işte. Çokta kendini şey yapmasın.
Uzak Şehirde fandomlar istedikleri sahneler olmuyor diye sinir krizi geçiriyor. Onların yaptığı da doğru değil ama durum ortada. @Emre Ozansoy

Bu alana bir cevap yazın...