Şu reklam protokolü nedir ? Aksiyon sahnesi kesmek yakışıyor mu ?Didem hariç tüm kadınlar çok iyiydi dizide. Özleyeceğiz onları.![]()
Şu reklam protokolü nedir ? Aksiyon sahnesi kesmek yakışıyor mu ?Didem hariç tüm kadınlar çok iyiydi dizide. Özleyeceğiz onları.![]()
NOW'ımda hep öyle genelde. 22.45 oldu mu anında reklama girilir.Şu reklam protokolü nedir ? Aksiyon sahnesi kesmek yakışıyor mu ?
Bölüm nasıl ama akıyor değil mi? 🤭🤭😂Şu reklam protokolü nedir ? Aksiyon sahnesi kesmek yakışıyor mu ?
Akıyor vallah. Ulan Ayşe 2 sezonda 3. koca be azgın çıktı budaBölüm nasıl ama akıyor değil mi? 🤭🤭😂
Yersen...
Zeynep haricî ölerek çıkan olmayacak dizide anlaşılan. 😄😄Akıyor vallah. Ulan Ayşe 2 sezonda 3. koca be azgın çıktı buda
Çok güzel sezon finali olduZeynep haricî ölerek çıkan olmayacak dizide anlaşılan. 😄😄
Çok güzeldi. Zeynep çok ağlattı. Başka kimse vurulmadi şok oldum.Çok güzel sezon finali oldu
Son 20 dakika evet. Ama tamamı için bana kalırsa hayır.İzlenir miydi bölüm?
Fena değildi ama son 30-40 dakikası tempo arttı klasik Hudutsuz Sevda yani 😂İzlenir miydi bölüm?
Çok Halzey'cilik yapma Ömer, boşver çıktıysa diziden çıktı. Kalanlarla yolumuza devam edicez.bu sahne güzeldi daha çok işlenebilirdi ama vazgeçtiler maalesef miray daner'in yolu açık olsun inşallah ekibe'de başarılar diliyorum 3.sezon'da
Diğer yan oyuncular bile uzun uzun yazdı ayrı ayrı teşekkür etti. İyi ki çıkmış diziden.
Sezon boyunca hakkının yendiği diziye fazla bile iyi davranmış.Fena değildi ama son 30-40 dakikası tempo arttı klasik Hudutsuz Sevda yani 😂
Çok Halzey'cilik yapma Ömer, boşver çıktıysa diziden çıktı. Kalanlarla yolumuza devam edicez.
------
Diğer yan oyuncular bile uzun uzun yazdı ayrı ayrı teşekkür etti. İyi ki çıkmış diziden.
Güzel oyunculuk sergilese lafım yok dediğine 😂Sezon boyunca hakkının yendiği diziye fazla bile iyi davranmış.![]()
Aşk dizisi miydi ki?Güzel oyunculuk sergilese lafım yok dediğine 😂
Biliyoruz birlikte yazdıklarını da gizlemeye çalıştıkça ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.