Öldü öldüCengiz kesin öldü mü? Emin miyiz? @Alemdar
Helal olsun o zaman İskender Bey'eÖldü öldü
Olacak gibi 3. sezon bakalım...Hâlâ karekteri mükemmel işleniyor bu sezon. Umarım 3. sezon (varsa) olmaya devam eder.
Bu bölüm ile alakalı bir şey yazmadın?Olacak gibi 3. sezon bakalım...
Güzel ben beğendim. O kadar aktı ki yazacak vaktim olmadı gerçekten. Fragman'da süperBu bölüm ile alakalı bir şey yazmadın?
Dalga geçiyorsun gibi geldi. 😄😄Güzel ben beğendim. O kadar aktı ki yazacak vaktim olmadı gerçekten. Fragman'da süper
Yok ciddiyim aga fragmanı beğendim ama Oğuz'un diziden çıkacak olması moralimi bozuyorDalga geçiyorsun gibi geldi. 😄😄
Sonda ki 3 kurşunun 1'i belli diğer 2'si kime sıkıldı acaba?Yok ciddiyim aga fragmanı beğendim ama Oğuz'un diziden çıkacak olması moralimi bozuyor
Yok çıkacak gibi, 2'sinden biri Şota'ya sıkıldı, biri de normal adamlardan biridir.Sonda ki 3 kurşunun 1'i belli diğer 2'si kime sıkıldı acaba?
Sezon Finali çıkar Oğuz ya. Daha var çıkmasına bence. Fikret birde Oğuz'u öldürüyormuş. Sansasyonel olur bak. (Ben hâlâ çıkacağını sanmıyorum. )
o imkansız zeynep fikret'i ikna edip yola devam edecek gözüküyor fikret halolarlaSonda ki 3 kurşunun 1'i belli diğer 2'si kime sıkıldı acaba?
Sezon Finali çıkar Oğuz ya. Daha var çıkmasına bence. Fikret birde Oğuz'u öldürüyormuş. Sansasyonel olur bak. (Ben hâlâ çıkacağını sanmıyorum. )
Peki bir şey sormak istiyorum. Fikret de devlet tarafından yetiştirilip, aile içine yerleştirilmiş biri olarak karşımıza çıkma ihtimali var mıdır? 🤔o imkansız zeynep fikret'i ikna edip yola devam edecek gözüküyor fikret halolarla