NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Son zamanların EN EN İYİ BÖLÜMÜYDÜ. Maça denk geldik ama yine de artış olabilir gibi. :D

• Üzücü
Reactions: Alemdar
Osman Sınavdan yıllardır güzel bir mafyatik aksiyon dizisi beklerken ani gelen vefat haberinden dolayı çok üzgünüm. Hiç beklemiyordum :(
Yalnız Kurt hayal kırıklığı oldu oradan güzel bir şey çıkabilirdi ben yine Oktay'larla bir şey beklerdim :( Bahadır'ların bir şey paylaşmamış olması da şaşırttı umarım vefasızlık yapılmaz @ömer karataş

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Yalnız Kurt hayal kırıklığı oldu oradan güzel bir şey çıkabilirdi ben yine Oktay'larla bir şey beklerdim :( Bahadır'ların bir şey paylaşmamış olması da şaşırttı umarım vefasızlık yapılmaz @ömer karataş
Senaryo ve oyunculuklar zayıf kalmıştı o dizide, bir de oğlu tarafından yapılıyordu diziler. Babasının yapım şirketini kullanarak yaptığı işlerin hiçbiri tutmadı. Maalesef oğlundan Osman Sınav kumaşı çıkamadı.

Senaryo ve oyunculuklar zayıf kalmıştı o dizide, bir de oğlu tarafından yapılıyordu diziler. Babasının yapım şirketini kullanarak yaptığı işlerin hiçbiri tutmadı. Maalesef oğlundan Osman Sınav kumaşı çıkamadı.
Yalnız Kurt Osman Sınav'ın içinde olduğu son projeydi kendisi jübile olarak açıklamıştı. Sonra gelen Kör Nokta dizisi oğlunun projesiydi :(

• Beğendim
Yalnız Kurt Osman Sınav'ın içinde olduğu son projeydi kendisi jübile olarak açıklamıştı. Sonra gelen Kör Nokta dizisi oğlunun projesiydi :(
belki'de hasta olduğu için tedavi için para lazımdı ondan yaptı tam işin içinde olmasada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bence anısına ilerleyen aylarda belgeseli çekilmeli osman sınav'ın

• Aynen
Reactions: Alemdar and TenTen
belki'de hasta olduğu için tedavi için para lazımdı ondan yaptı tam işin içinde olmasada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bence anısına ilerleyen aylarda belgeseli çekilmeli osman sınav'ın
Aynen cenazeye Necati'nin Bahadır'ın hatta Raci'nin bile katılmasını bekliyorum. Gelmeyen olursa gözümde türkiyenin en iyi dizisini yapmış olsalar bile silerim net. Böyle ayıp olmaz yani şöhretlerini bu adama borçlulardı. @TenTen

• Beğendim
Çüşş, yavaş gel aga o ne öyle. 😱😱
Her şey okey de Oğuz olmasın ya.
Madem Edanur ölecekti. Keşke en başta Asiyenin söylediği gibi Leyla/Oğuz olsaydı. Ne anladım bundan. Ayrıca Oğuz giderse başka bir yere evrilecek diyebiliriz dizi.
Vallah şimdiye kadar size kim ölür kim yaşar desiysem hepsi çıktı 😂 Aynı kaynak bana yakın zamanda bunların çıkacağını söyledi.

Leyla ile Yavuz sezon ortasında gitmek istediler ama ertelendi, Edanur ve Oğuz için bir umudum var hala @TenTen @Mr.At

Dizi'nin 3. sezon temelleri atılıyor.

• Okudum
Reactions: TenTen