cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,083
- Puanı
- 1,060
Bölüm gerçekten iyi di fakat Osman Sınav'ın vefatı nedeniyle sanırım hepimiz halen daha şoktayızSon zamanların EN EN İYİ BÖLÜMÜYDÜ. Maça denk geldik ama yine de artış olabilir gibi.![]()
Osman Sınavdan yıllardır güzel bir mafyatik aksiyon dizisi beklerken ani gelen vefat haberinden dolayı çok üzgünüm. Hiç beklemiyordumBölüm gerçekten iyi di fakat Osman Sınav'ın vefatı nedeniyle sanırım hepimiz halen daha şoktayız@ömer karataş @Emre Ozansoy
aynen öyleBölüm gerçekten iyi di fakat Osman Sınav'ın vefatı nedeniyle sanırım hepimiz halen daha şoktayız@ömer karataş @Emre Ozansoy
Yalnız Kurt hayal kırıklığı oldu oradan güzel bir şey çıkabilirdi ben yine Oktay'larla bir şey beklerdimOsman Sınavdan yıllardır güzel bir mafyatik aksiyon dizisi beklerken ani gelen vefat haberinden dolayı çok üzgünüm. Hiç beklemiyordum![]()
Evet şok oldum ben de.Bölüm gerçekten iyi di fakat Osman Sınav'ın vefatı nedeniyle sanırım hepimiz halen daha şoktayız@ömer karataş @Emre Ozansoy
Senaryo ve oyunculuklar zayıf kalmıştı o dizide, bir de oğlu tarafından yapılıyordu diziler. Babasının yapım şirketini kullanarak yaptığı işlerin hiçbiri tutmadı. Maalesef oğlundan Osman Sınav kumaşı çıkamadı.Yalnız Kurt hayal kırıklığı oldu oradan güzel bir şey çıkabilirdi ben yine Oktay'larla bir şey beklerdimBahadır'ların bir şey paylaşmamış olması da şaşırttı umarım vefasızlık yapılmaz @ömer karataş
Yalnız Kurt Osman Sınav'ın içinde olduğu son projeydi kendisi jübile olarak açıklamıştı. Sonra gelen Kör Nokta dizisi oğlunun projesiydiSenaryo ve oyunculuklar zayıf kalmıştı o dizide, bir de oğlu tarafından yapılıyordu diziler. Babasının yapım şirketini kullanarak yaptığı işlerin hiçbiri tutmadı. Maalesef oğlundan Osman Sınav kumaşı çıkamadı.
belki'de hasta olduğu için tedavi için para lazımdı ondan yaptı tam işin içinde olmasada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bence anısına ilerleyen aylarda belgeseli çekilmeli osman sınav'ınYalnız Kurt Osman Sınav'ın içinde olduğu son projeydi kendisi jübile olarak açıklamıştı. Sonra gelen Kör Nokta dizisi oğlunun projesiydi![]()
Aynen cenazeye Necati'nin Bahadır'ın hatta Raci'nin bile katılmasını bekliyorum. Gelmeyen olursa gözümde türkiyenin en iyi dizisini yapmış olsalar bile silerim net. Böyle ayıp olmaz yani şöhretlerini bu adama borçlulardı. @TenTenbelki'de hasta olduğu için tedavi için para lazımdı ondan yaptı tam işin içinde olmasada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bence anısına ilerleyen aylarda belgeseli çekilmeli osman sınav'ın
bence'de kısa bile duracaklarsa gitmeleri lazımAynen cenazeye Necati'nin Bahadır'ın hatta Raci'nin bile katılmasını bekliyorum. Gelmeyen olursa gözümde türkiyenin en iyi dizisini yapmış olsalar bile silerim net. Böyle ayıp olmaz yani şöhretlerini bu adama borçlulardı. @TenTen
Çüşş, yavaş gel aga o ne öyle. 😱😱Diziye Oğuz-Edanur-Damla ve İdris veda edecek
Her şey okey de Oğuz olmasın ya.Diziye Oğuz-Edanur-Damla ve İdris veda edecek
Madem Edanur ölecekti. Keşke en başta Asiyenin söylediği gibi Leyla/Oğuz olsaydı. Ne anladım bundan. Ayrıca Oğuz giderse başka bir yere evrilecek diyebiliriz dizi.Her şey okey de Oğuz olmasın ya.
Diziyi sıvıyorlar resmen bö sağ olsun.Madem Edanur ölecekti. Keşke en başta Asiyenin söylediği gibi Leyla/Oğuz olsaydı. Ne anladım bundan. Ayrıca Oğuz giderse başka bir yere evrilecek diyebiliriz dizi.
Çüşş, yavaş gel aga o ne öyle. 😱😱
Her şey okey de Oğuz olmasın ya.
Vallah şimdiye kadar size kim ölür kim yaşar desiysem hepsi çıktı 😂 Aynı kaynak bana yakın zamanda bunların çıkacağını söyledi.Madem Edanur ölecekti. Keşke en başta Asiyenin söylediği gibi Leyla/Oğuz olsaydı. Ne anladım bundan. Ayrıca Oğuz giderse başka bir yere evrilecek diyebiliriz dizi.
1. Sezon Robin Hood, 2. Sezon Aşk Hikayeleri, 3 ne olur bilinmez. Çok enteresan kişiler anlamsız şekilde diziden çıkıyor.Dizi'nin 3. sezon temelleri atılıyor.