Helal olsun her türlü ihtiyacını diziden karşılamış yerden bitme kız
@serhatt la @Emre Ozansoy çatlasın 
@Dosi @Bully @12.Adam @Yakamoz-Asi @Angelica
Helal olsun her türlü ihtiyacını diziden karşılamış yerden bitme kız@serhatt la @Emre Ozansoy çatlasın
Boğazında kalır inş.Helal olsun her türlü ihtiyacını diziden karşılamış yerden bitme kız@serhatt la @Emre Ozansoy çatlasın
Hayalindeki iş bu galiba hem aşk hem para bir anda geliyorBoğazında kalır inş.![]()
Ben olsam daha büyük oynardım bu ecünnüye fazla bile bu oğlan.Hayalindeki iş bu galiba hem aşk hem para bir anda geliyor![]()
Bence senin fesatlığına maruz kalıyoruz.Kuzzz siz de @Çiğdem in bedduasını aldınız galiba@Dosi @Angelica @Zeyno @Royal_Highness @serhatt @Emre Ozansoy
Emrenin ilgilendiği konular sadece bunlar. Boşver gitsin. 😅Bence senin fesatlığına maruz kalıyoruz.![]()
Bence senin fesatlığına maruz kalıyoruz.![]()
Aaaaaa yeni tiktak bulunmuşEmrenin ilgilendiği konular sadece bunlar. Boşver gitsin. 😅
Senin mesajların yüzünden dizide birşeyler olduğunu zannediyorum ama senin boş boş mesajların önüme geliyor.Aaaaaa yeni tiktak bulunmuş![]()
Aaaaa o kada safozsan ben napayımSenin mesajların yüzünden dizide birşeyler olduğunu zannediyorum ama senin boş boş mesajların önüme geliyor.![]()
Senin mesajların yüzünden dizide birşeyler olduğunu zannediyorum ama senin boş boş mesajların önüme geliyor.![]()
NANİK sana.Aaaaaa yeni tiktak bulunmuş![]()
Aaaaa o kada safozsan ben napayım![]()
Bak serhat ne demek istediğimi anlamış. Okumuş adam bir başka oluyor tâbii. ☺️😄NANİK sana.![]()
çok beklersin avucunu yalaBak serhat ne demek istediğimi anlamış. Okumuş adam bir başka oluyor tâbii. ☺️😄
Oturarak göbek yapmamış sonuçta. (Magazinden başka bir şey yapmadığını düşünüyorum. ) 😅😅 Mesajlarının 100 bini falan silinmesi lazım senin.
Nanik yazmaktan başka bir bildiğin yok. 😁😄😅
Etrafın kediler ve nanikten geçilmiyor. Yalan ise yalan de hadi. 😄çok beklersin avucunu yala![]()
Yargı modunu açmışsın helal olsun söyle gerçekleri vur yüzüne.Bak serhat ne demek istediğimi anlamış. Okumuş adam bir başka oluyor tâbii. ☺️😄
Oturarak göbek yapmamış sonuçta. (Magazinden başka bir şey yapmadığını düşünüyorum. ) 😅😅 Mesajlarının 100 bini falan silinmesi lazım senin.
Nanik yazmaktan başka bir bildiğin yok. 😁😄😅
eee bu kötü bişi miEtrafın kediler ve nanikten geçilmiyor. Yalan ise yalan de hadi. 😄
Necati ile Bahadır katılmış, Raciyi bilmiyorum.Aynen cenazeye Necati'nin Bahadır'ın hatta Raci'nin bile katılmasını bekliyorum. Gelmeyen olursa gözümde türkiyenin en iyi dizisini yapmış olsalar bile silerim net. Böyle ayıp olmaz yani şöhretlerini bu adama borçlulardı. @TenTen