Aynen gördüm, vefalı adamlar çıktı. Araları çok iyi olmasa da, en azından katılarak vefalı olduklarını gördük. Raci'yi bu saatten sonra kimse bir yerine takmaz.Necati ile Bahadır katılmış, Raciyi bilmiyorum.
Aynen gördüm, vefalı adamlar çıktı. Araları çok iyi olmasa da, en azından katılarak vefalı olduklarını gördük. Raci'yi bu saatten sonra kimse bir yerine takmaz.Necati ile Bahadır katılmış, Raciyi bilmiyorum.
Fazla tekrarlanan şeyleri sevmiyorum diyelim. Modası geçiyor. Seninki de o hesap. 😅eee bu kötü bişi mi![]()
forumda modayı ben belirlerim datlummFazla tekrarlanan şeyleri sevmiyorum diyelim. Modası geçiyor. Seninki de o hesap. 😅
Zamanın geçti senin tonton amca 😄forumda modayı ben belirlerim datlumm![]()
Bunu yok olunca da söylersin kendi kendineZamanın geçti senin tonton amca 😄
Kedili moda falan kalmadı. Bu noktada fosil olarak bir sen kaldın. 😁😅
Senin Halil ibo gibi korkaklık yapmamışlar eylemdelerYargı modunu açmışsın helal olsun söyle gerçekleri vur yüzüne.![]()
Eyleme gitmemek korkaklık mı?Senin Halil ibo gibi korkaklık yapmamışlar eylemdeler
Eylem yapmak sence sadece mitinglere veya toplulukların olduğu yerlere gitmekle mi oluyor akıllım. 😁Senin Halil ibo gibi korkaklık yapmamışlar eylemdeler
Eylem yapmak sence sadece mitinglere veya toplulukların olduğu yerlere gitmekle mi oluyor akıllım. 😁
storty atmakla mı oluyorEyleme gitmemek korkaklık mı?![]()
İbadet de gizli eylem de. Bu ecünnü şov yapmaya gitmiş anlamadın mı?storty atmakla mı oluyor![]()
biz de senden utandıkİbadet de gizli eylem de. Bu ecünnü şov yapmaya gitmiş anlamadın mı?![]()
Verdiğin cevaba karşı bir yazı yazasım gelmedi. 😅 (Veremiyecegimden değil, istemedim) ☺️storty atmakla mı oluyor![]()
Keyfin bilirVerdiğin cevaba karşı bir yazı yazasım gelmedi. 😅 (Veremiyecegimden değil, istemedim) ☺️
Aaa bu ecünnünün şovu kime? Haddine mi düşmüş millete dil uzatmak. 😱
Evet RŞ ve BÖ'den kıytırık bi bölüm daha 😂
HalZey'imiz reytingi artıracak, tanıtım bomba.
Teşekkür edilip yollar ayrılsa mı acaba? 😒😒Evet RŞ ve BÖ'den kıytırık bi bölüm daha 😂
BÖ ortak diziye. Ama ben Hudutsuz'un final yapıp Yeraltı'nın yapılacağını düşünüyorum.Teşekkür edilip yollar ayrılsa mı acaba? 😒😒