Helal olsun her türlü ihtiyacını diziden karşılamış yerden bitme kız
@serhatt la @Emre Ozansoy çatlasın 
@Dosi @Bully @12.Adam @Yakamoz-Asi @Angelica
Helal olsun her türlü ihtiyacını diziden karşılamış yerden bitme kız@serhatt la @Emre Ozansoy çatlasın
Boğazında kalır inş.Helal olsun her türlü ihtiyacını diziden karşılamış yerden bitme kız@serhatt la @Emre Ozansoy çatlasın
Hayalindeki iş bu galiba hem aşk hem para bir anda geliyorBoğazında kalır inş.![]()
Ben olsam daha büyük oynardım bu ecünnüye fazla bile bu oğlan.Hayalindeki iş bu galiba hem aşk hem para bir anda geliyor![]()
Bence senin fesatlığına maruz kalıyoruz.Kuzzz siz de @Çiğdem in bedduasını aldınız galiba@Dosi @Angelica @Zeyno @Royal_Highness @serhatt @Emre Ozansoy
Emrenin ilgilendiği konular sadece bunlar. Boşver gitsin. 😅Bence senin fesatlığına maruz kalıyoruz.![]()
Bence senin fesatlığına maruz kalıyoruz.![]()
Aaaaaa yeni tiktak bulunmuşEmrenin ilgilendiği konular sadece bunlar. Boşver gitsin. 😅
Senin mesajların yüzünden dizide birşeyler olduğunu zannediyorum ama senin boş boş mesajların önüme geliyor.Aaaaaa yeni tiktak bulunmuş![]()
Aaaaa o kada safozsan ben napayımSenin mesajların yüzünden dizide birşeyler olduğunu zannediyorum ama senin boş boş mesajların önüme geliyor.![]()