Senin Halil ibo gibi korkaklık yapmamışlar eylemdelerYargı modunu açmışsın helal olsun söyle gerçekleri vur yüzüne.![]()
Senin Halil ibo gibi korkaklık yapmamışlar eylemdelerYargı modunu açmışsın helal olsun söyle gerçekleri vur yüzüne.![]()
Eyleme gitmemek korkaklık mı?Senin Halil ibo gibi korkaklık yapmamışlar eylemdeler
Eylem yapmak sence sadece mitinglere veya toplulukların olduğu yerlere gitmekle mi oluyor akıllım. 😁Senin Halil ibo gibi korkaklık yapmamışlar eylemdeler
Eylem yapmak sence sadece mitinglere veya toplulukların olduğu yerlere gitmekle mi oluyor akıllım. 😁
storty atmakla mı oluyorEyleme gitmemek korkaklık mı?![]()
İbadet de gizli eylem de. Bu ecünnü şov yapmaya gitmiş anlamadın mı?storty atmakla mı oluyor![]()
biz de senden utandıkİbadet de gizli eylem de. Bu ecünnü şov yapmaya gitmiş anlamadın mı?![]()
Verdiğin cevaba karşı bir yazı yazasım gelmedi. 😅 (Veremiyecegimden değil, istemedim) ☺️storty atmakla mı oluyor![]()
Keyfin bilirVerdiğin cevaba karşı bir yazı yazasım gelmedi. 😅 (Veremiyecegimden değil, istemedim) ☺️
Aaa bu ecünnünün şovu kime? Haddine mi düşmüş millete dil uzatmak. 😱
Evet RŞ ve BÖ'den kıytırık bi bölüm daha 😂
HalZey'imiz reytingi artıracak, tanıtım bomba.
Teşekkür edilip yollar ayrılsa mı acaba? 😒😒Evet RŞ ve BÖ'den kıytırık bi bölüm daha 😂
BÖ ortak diziye. Ama ben Hudutsuz'un final yapıp Yeraltı'nın yapılacağını düşünüyorum.Teşekkür edilip yollar ayrılsa mı acaba? 😒😒
Öldü öldüCengiz kesin öldü mü? Emin miyiz? @Alemdar
Helal olsun o zaman İskender Bey'eÖldü öldü
Olacak gibi 3. sezon bakalım...Hâlâ karekteri mükemmel işleniyor bu sezon. Umarım 3. sezon (varsa) olmaya devam eder.